Već puno desetljeće žene širom svijeta zaljubljuju se u svaka mirisnu varijantu Ferragamove Signorine. Sam pogled na ženstvenu bočicu ukrašenu kultnom Vara mašnom popravi nam raspoloženje i uljepša dan. Osim na bočici, ovaj put ona je lakirana i vijuga oko kutije. Hashtag standforsignorina svojevrsni je manifest, mantra za suvremenu ženstvenost, posvećena ženi u vama i svim ženama oko vas

ferragamo signorina

Znate kako to funkcionira sa žena i parfemima... Kada jednom nađemo svog mirisnog favorita, najveći nam je stres da će se jednom prestati proizvoditi. Srećom, najbolji su vječni! U to društvo odabranih ušla je i fina mirisna gospođica brenda Ferragamo, Signorina, koja nas već puno desetljeće osvaja svojim ženstvenim notama i predstavlja snažan simbol jedinstva i prijateljstva među ženama. 

ferragamo signorina

Jubilarnu, desetu, godišnjicu Signorina slavi sa svoja tri primamljiva mirisa, odajući počast različitim ženskim osobnostima, poštujući naše osebujne ukuse i vjernost sebi. U srcu kolekcije je dubok osjećaj pripadnosti, utjelovljen porukom #standforsignorina koja prati novu kampanju Signorina. Ta veza dobiva oblik u kultnoj Vara mašni. povezana s bezvremenskom baštinom Ferragama, mašnica je prepoznatljiv detalj koji uljepšava svaku Signorina bočicu osmišljenu sa svježim i suvremenim obratom za svaki novi miris.

ferragamo signorina

Nježna puderasto roza grosgrain mašna krasi drvenastu parfemsku vodu Signorina, koja spaja slatki jasmin i panakotu. U Signorina Misteriosa, crna mašna otkriva tajanstvene i magnetske note ove voćne mješavine koja spaja cvijet naranče i pjenu od crne vanilije. Svoju svijetlu i divlju stranu fuksije u cvjetnoj drvenoj mješavini razotkriva Signorina Ribelle, obogaćena cvijetom frangipanija i sladoledom od vanilije. Novo dizajnirano pakiranje ima sjajnu lakiranu Vara vrpcu koja se vijugavo vrti i omotava oko kutije.

ferragamo signorina

Renomirani modni fotograf James Perolls je snimio novu reklamnu kampanju Signorina u kojoj glumi više žena smještenih u prirodnom krajoliku koji izražava spokojan, ali hrabar stav žena iz Ferragama. Signorine samouvjereno koračaju, svaka nježno odvezuje svoje Vara mašne, odmotavajući vrpce u zraku. Uokvirene vedrim plavim nebom koje odiše radošću sadašnjosti i živom vizijom budućih dana, one hodaju jedna uz drugu. Svaka vrpca podsjeća na njihovu jedinstvenu osobnost i pozitivnu energiju postajući vizualna metafora slobode, zajedništva i samoizražavanja.

Nova Ferragamo Signorina kolekcija dostupna je u ovlaštenim maloprodajnim objektima, u buticima Ferragamo i na ferragamo.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.