Bogate jantarne nijanse u 3 limited edition staklenke stavljaju naglasak na vrijedne kraljice košnica: pčele! Okusite slasni nektar njihove kultne formule s medom, koncentratom sastojaka prirodnog podrijetla sa snagom omekšavanja usana. BEE FREE, BEE HAPPY i WE LOVE BEES pretvorit će vaše usne u ovisnice o medenim poljupcima

nuxe darivanje

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj medeni Nuxe balzam za usne (čiji hranjivi i njegujući sastojci poput meda, pčelinjeg voska, uljnog ekstrakta propolisa su prava apiterapija koja će vam izmamiti osmijeh na lice), su:

STELLA MARUšIć, SOLIN

TIHANA VUčIć, MALI BUKOVEC

ANA MARIJA KONJEVIć, POREC

nuxe darivanje

Novo, limitirano izdanje ovoga kultnog ultrahranjivog i obnavljajućeg balzama za usne s medom sadrži koncentrat raznolikog blaga iz košnice. Med, pčelinji vosak, uljni ekstrakt propolisa… prava su apiterapija koja će vam izmamiti osmijeh na lice! Sadrži i dragocjena biljna ulja te shea maslac za intenzivnu ugodu na usnama.

nuxe darivanje

Rêve de Miel® limited edition balzam je također dokazao svoje blagotvorno djelovanje, sa spektakularnim rezultatima na suhim i oštećenim usnama testiranima u uvjetima ekstremne hladnoće. Njegova bogata tekstura koja se topi na usnama te prepoznatljiv prirodni miris s notama grejpa i limuna stvaraju u potpunosti neodoljivo iskustvo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.