Iza Narciso Rodriguez For Her mirisa je 18 godina postojanja, što ga definitivno čini kultnim mirisom, a prepoznatljivi mošus ovaj je put obavijen akordima šljive, heliotropa i kožnih nota. Novi uradak slavnog Amerikanca kubanskih korijena nas je oduševio, javite nam svoje dojmove! 

narciso rodriguez musc noir

Narciso Rodriguez for her mirisna kolekcija započela je svoje putovanje prije 18 godina slaveći snagu ženstvenosti i razotkrivajući intrigantnu žensku prirodu. Inspiriran originalom, For Her Musc Noir ovjekovječio je odvažnu novu ženstvenost s elementima misterije i intrige, ne zaboravljajući prepoznatljiv spoj senzualnosti i samopouzdanja. Zaštitno lice ovaj je put neodoljivi belgijski model Lola Nicon.

narciso musc noir

Prepoznatljiv For Her potpis, mošusno srce, obavijeno je akordom šljiva, heliotropa i kožnih nota kako bi nastao opojan miris koji kombinira sjenu i svjetlost, tajnovitost i krajnju ženstvenost. Ovo novo poglavlje u kolekciji oda je misterioznoj prirodi ženske senzualnosti.

narciso rodriguez for her musc noir

Parfem je kreirala Sonia Constant, koja ga je i divno opisala: “Nastojala sam napraviti miris koji će otkriti ženu onakvu kakva ona doista je. Žena na koju sam pritom mislila je sigurna u sebe i usudi se riskirati”. Vjerujemo kako će u ovom opojnome mošusnom uratku, koji je sjajna nadopuna svojih prethodnika, uživati sve žene. Jer svaka može biti jaka, intrigantna i svoja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.