Iza Narciso Rodriguez For Her mirisa je 18 godina postojanja, što ga definitivno čini kultnim mirisom, a prepoznatljivi mošus ovaj je put obavijen akordima šljive, heliotropa i kožnih nota. Novi uradak slavnog Amerikanca kubanskih korijena nas je oduševio, javite nam svoje dojmove! 

narciso rodriguez musc noir

Inspiriran originalom, For Her Musc Noir ovjekovječio je odvažnu novu ženstvenost s elementima misterije i intrige, ne zaboravljajući prepoznatljiv spoj senzualnosti i samopouzdanja. Zaštitno lice ovaj je put neodoljivi belgijski model Lola Nicon.

narciso musc noir

Prepoznatljiv For Her potpis, mošusno srce, obavijeno je akordom šljiva, heliotropa i kožnih nota kako bi nastao opojan miris koji kombinira sjenu i svjetlost, tajnovitost i krajnju ženstvenost. Ovo novo poglavlje u kolekciji oda je misterioznoj prirodi ženske senzualnosti.

narciso rodriguez for her musc noir

Parfem je kreirala Sonia Constant, koja ga je i divno opisala: “Nastojala sam napraviti miris koji će otkriti ženu onakvu kakva ona doista je. Žena na koju sam pritom mislila je sigurna u sebe i usudi se riskirati”. Vjerujemo kako će u ovom opojnome mošusnom uratku, koji je sjajna nadopuna svojih prethodnika, uživati sve žene. Jer svaka može biti jaka, intrigantna i svoja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.