Isprobali smo novi beauty adut u Diorovoj liniji za njegu tijela – Dior Svelte Body Desire, sveobuhvatnu njegu za tijelo koja spaja njegujući losion za njegu kože s učinkom mršavljenja. Pruža tijelu čvrstoću, gipkost, optimalnu hidrataciju, tonus i ujednačenu teksturu kože

dior svelte body desire

U luksuznom pakiranju boje vina, s praktičnom pumpicom za istiskivanje, ugodna mirisa citrusa i cvijeća te prekrasne svilene teksture, Diorova nova njega za tijelo Dior Svelte Body Desire, svakako se, odmah po svom lansiranju, penje na sam vrh kućnih tretmana za njegu i učvršćivanje tijela.

Diorov centar za inovacije temelji Dior Svelte njegu za tijelo na inovativnom kompleksu tzv. Desirectina koji pospješuje prirodnu sintezu proteina adiponektina, važnog za uspostavljanje ravnoteže u površinskom tkivu i poboljšanju tonusa kože.

Dior Svelte Body Desire je njega koja objedinjuje njegujući losion za kožu tijela s učinkom mršavljenja – osigurava čvrstoću, gipkost, hidrataciju, tonus i glatku, ujednačenu teksturu kože. Optimalno ga je nanijeti jedanput do dvaput dnevno nakon tuširanja, kružnim masažnim pokretima, uz lagano štipanje prstima na mjestima s pojačanom koncentracijom celulita (posebno na bedrima) kako bi se aktivirala površinska cirkulacija.

Cijena: 557 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.