Lancômeova muza, svjetski poznata i uspješna žena, poduzetnica i zvijezda digitalnog doba, s više od 16 milijuna pratitelja na Instagramu, ostvarila je svoju prvu make up suradnju i kreirala kolekciju make upa koja očarava. Isprobajte, osjetite i podijelite...

lancome

Tema dviju harvardskih studija i najutjecajnija osoba u svijetu mode prema Forbsu, nepogrešiva stila gradske cure, Chiara Ferragni, ostvarila je svoju prvu make up saradnju sa Lancômeom. Prelijepi i ekskluzivni, svaki predmet iz kolekcije je nešto što će zaljubljenici u ljepotu obožavati.

lancome

Kao u Lancômovoj paroli da sreća i ljepota idu ruku pod ruku, Chiarina oslobođena kreativnost stvorila je kolekciju utemeljenu na vlastitom make up izgledu kojim se ponosi tijekom poslovnih sastanaka, obavljanja svakodnevnih i majčinskih dužnosti, ali i prigodom večernjih izlazaka.

lancome

"Željela sam kreirati make-up kolekciju koja je 100% moj stil. Iz tog razloga sam udružila snage sa Lancômeom. Radili smo na proizvodu i komunikaciji koji su važni za žene moje generacije. Tri ključne riječi ovog osnažujućeg projekta su: zavodljivo, inspirativno i zabavno. Duboko vjerujem da je make-up odlično oružje da se osjećate bolje sami sa sobom, da se sučelite sa svakondevnim izazovima i neustrašivo postignete ciljeve", kaže Chiara.

lancome

Po prirodi perfekcionistkinja, nije zaboravila nijedan detalj, sudjeluje u stvaralačkom procesu dijeleći svojeomilje neboje.Vjerna je ljubavi prema dosjetkama; čak i unutrašnjost palete sadrži žig njenog načina zavođenja. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.