Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel Nudes izuzetno je inovativan make-up za usne. Njegove se prednosti očituju ne samo u Lifeproof Colour Emulsiontehnologiji, već i u inovativnim, biserastim pigmentima koji donose jedinstveni sjaj u boji te dosad neviđen efekt osvijetljenosti

Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel Nudes

Formula Lifeproof Colour Emulsion rezultat je inovativne kombinacije polimera etilceluloze i ulja.Ovaj se polimer isprva počeo koristiti u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji. Visoka koncentracija etilceluloze kombinira se s uljima u obliku emulzije na vodenoj bazi. Pri nanošenju se doima poput tekućine; pruža izuzetnu postojanost te nevjerojatan sjaj i boju, zahvaljujući pravoj dozi biserastih pigmenata i agensa boje za raskošan intenzitet, bez pretjerivanja.Euphotic Coloured Light nova je generacija biserastih pigmenata s prozirnom jezgrom i 3 sloja minerala, za razliku od uobičajenih biserastih pigmenata koji imaju providnu bazu. Svjetlost prodire u srce pigmenta i poput prizme odražava svjetlost u boji s višestrukim nijansama, donoseći 3D efekt na usnama, uz dvostruko veću osvijetljenost.

Visokoučinkovita formula kombinirana je s jednako revolucionarnim mekim aplikatorom (četkicom) skrivenim u bočici Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel Nudes. Njegova širina omogućuje izvrsno prianjanje proizvoda čak i nakon jednog poteza. Vršak donosi maksimalnu preciznost nanošenja, a poseban i prepoznatljiv nagib pruža baš pravu količinu boje. Guste i kompaktne poliamidne dlačice na glatkoj bazi pružaju spužvasti efekt i omogućuju ravnomjerno nanošenje boje.

Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel Nudes

„Nijanse Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres Rebel Nudes nikako nisu monotone! Baš naprotiv, one ističu usne zahvaljujući vibriranju svjetlosti kroz boju, s izuzetnom prozračnošću. Bazirane su na biserastom sloju – ekskluzivnoj inovaciji Yves Saint Laurenta. Tehnološki napredak omogućuje čak i redefiniranje filozofije o puderastim tonovima.", kaže Lloyd Simmonds.

Cijene:

Rouge Pur Couture: 243 kn
Lak za usne: 243 kn
Lakovi za nokte: 183 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.