Idealan ljetni look, uz dobru modnu kombinaciju, podrazumijeva glatku kožu te sjajnu kosu, stoga vam za nadolazeće ljetne dane darujemo prekranse pakete koji uključuju dizajnersku torbu s potpisom Hippy Garden, Pantene proizvode za kosu i brijače Gillette Venus

hippy gaden torba

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju trendi ljetne pakete koji uključuju dizajnersku torbu s potpisom Hippy Garden, proizvode za njegu kose iz linije Pantene Intensive Repair te brijače Gillette Venus, su:

KATICA KRALJEVIć, SPLIT

MARIJA GOJAK, NOVSKA

JOSIPA SLATINA, MARIJANCI

„Ljeto je vrijeme kada se traži ležernost, jednostavnost, ali ne smijemo zaboraviti ni na praktičnost. U torbu Hippy Garden ženama će stvarno stati sve što im je potrebno – bilo za šetnju gradom ili za plažu," – rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

pantene i gillette venus

Osim modnih kombinacija bitno je osjećati se dobro u svojoj koži. Svaka žena voli osjećaj glatkoće nogu, posebno ljeti. Brijači Gillette Venus posebno su osmišljeni za žene te donose kombinaciju inovacija i već dokazanih tehnologija. Oštrice koje prate konture tijela i u potpunosti prianjaju uz kožu okružene su lubrikantnim trakicama koje omogućuju da brijač glatko klizi čineći tako kožu mekom i glatkom u samo nekoliko pokreta.

Za dotjeran i lijep izgled i kosi je potrebna dodatna njega. Proizvodi iz linije Pantene Intensive Repair pravo su rješenje jer će pomoći u obnovi kose nakon hladnih dana, a pobrinut će se za njezin sjaj i zdrav izgled. Uz to, pomoći će zaštititi kosu od pucanja i oštećenja uzrokovanih oblikovanjem te zadržati vlažnost.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.