Algologie proizvodi za njegu lica i tijela postoje već 25 godina na francuskom i svjetskom tržištu, a od ovog tjedna ekskluzivno ih možete pronaći u parfumerijama Martimex. Algologie je neraskidivo vezan uz morski svijet i iz mora crpi nepresušno nadahnuće za stvaranje prirodnih proizvoda punih blagotvornih obilježja mora

algologie

Jedinstveni biotip, u prestižnom okruženju, u Francuskoj, u sjevernoj Bretanji - tamo se nalazi SILLON DE TALBERT. Zemljopisno čudo koje je dom 800 vrsti algi i morskih biljaka, na spoju toplih voda golfske struje i sjevernih mora, okrepljujućih i bogatih nutrijentima zahvaljujući kojima su sposobni izdržati najsurovije uvjete.

algologie

Na lijevoj strani na zemlji i pijesku, more oslobađa svoju okrepljujući snagu. Na desnoj strani, ukroćena barijerom dine, površina nježno udomljuje mjesto gdje polako rastu jedne od najvećih svjetskih rezervi algi i morskih biljaka. Iz ovog izuzetnog morskog vrta crpe se aktivni sastojci Algologie kako bi razvili svoju kozmetičku tajnu.

algologie

Algologie kozmetički proizvodi za njegu lica i tijela sadrže ekskluzivni kompleks koji se sastoji od 4 aktivna sastojka dobivena iz mikrorganizama biljaka odabranih zbog svoje sposobnosti da nadomjeste vitalne potrebe 4 osnovne stanice kože.

algologie

Algologie brend objedinjuje linije za sve tipove kože lica te cjelovitu njegu tijela:

DETOX&CLEAN
HYDRA PLUS
ENERGY PLUS
ANTI-AGE GLOBAL
BODY ACTIVE

Dostupno u parfumerijama Martimex.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.