Slavna francuska kineziterapeutkinja i stručnjakinja estetske medicine, koja u svojim kozmetičkim salonima u Parizu i New Yorku tretira najslavnije žene svijeta, lansirala je liniju kozmetike kojoj je teško odoljeti. Posebno anti-age serumu finog mirisa - OR, je suis - koji u svom sastavu ima vrhunske proteine svile, amino kiseline i morski elastin

serum or, je suis odile lecoinVećina stručnjaka reći će vam kako je dobar serum najvažniji i nezaobilazan temelj njege lica te kako je nužno odabrati onaj koji vašem licu savršeno odgovara. Serum OR, je suis s potpisom Odile Lecoin, poznate pariške kozmetičarke, kineziterapeutkinje i stručnjakinje na polju estetske medicine, svojom će nježnom teksturom, prekrasnim mirisom i vrhunskim sastojcima zadovoljiti potrebe svake kože nakon 25-e godine života.

Bogat proteinima svile, amino kiselinama i morskim elastinom, ovaj serum zaglađuje mimičke bore i obećava nevjerojatnih 71% smanjenja dubine bora samo jedan sat nakon nanošenja. Sudeći prema ogromnom uspjehu koji Odile Lecoin ima kod velikog broja zahtjevnih i slavnih klijenata (spomenimo samo Carlu Bruni i Palomu Picasso), njena kozmetika je itekako djelotvorna. Serum OR, je suis za razliku od većine seruma koji dolaze u malim pakiranjima (najčešće 15-30 ml), dolazi u pakiranju od 50 ml, pa smatramo da njegova cijena nije nimalo pretjerana.

Svako jutro nanesite na lice, vrat i dekolte te područje oko očiju (ovo je jedan od rijetkih seruma koji je dozvoljen i za nježno područje oko očiju pa ne morate kupovati posebnu kremu još i za to). Pustite da se upije i zatim nanesite svoju redovitu hidratantnu dnevnu njegu.

Cijena: 798 kn; Institut Parfumeur Flores

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.