Ljubitelje pravog čokoladnog okusa zasigurno će razveseliti vijest kako je u Hrvatsku konačno stigao Maltesers – jedan od omiljenih svjetskih brandova iz "kuhinje" tvrtke Mars. Riječ je o čokoladnoj kuglici punoj okusa, koja vas mami svojim hrskavim sadržajem...

maltesers cokoladne kuglice

Mars, koji je prisutan u Hrvatskoj s popularnim i vodećim brendovima kao što su Snickers, Twix, M&M's te mnogi drugi, s Maltesers čokoladnim kuglicama donosi slatku zaigranost i praktičnost u prvim danima jeseni. Čokoladne kuglice Maltesers pune su izvrsnog okusa te donose još više uživanja u čokoladi.

maltesers cokoladne kuglice

Hrskavi sadržaj čokoladica Maltesersa pruža nevjerojatan okus koji će najviše razveseliti ljubitelje prave čokolade i vrhunskog okusa. Izvrsne su za uživanje u pokretu, kinu ili udobnosti doma. Ovaj jedinstveni proizvod poznat je kao izuzeto lagan desert koji će zasigurno zauzeti mjesto među nadražim slatkišima potrošača. Zahvaljujući obliku, kuglice Maltesers odlične su za dijeljenje s prijateljima. Naravno, samo ako ih morate dijeliti.

Maltesers čokoladne kuglice dostupne su u Hrvatskoj u svim bolje opremljenim trgovinama u pakiranjima od 85 g i 175 g.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.