Lancôme je u 2004. prisvojio najveću tajnu ljepote francuskih žena: hipnotičke oči koje samouvjereno promatraju okolinu. Francuska je kozmetička kuća, želeći sve žene podariti ovim iznimnim darom, dizajnirala potpuno novu vrstu maskare koja se s godinama razvila u cjelokupan asortiman – upečatljiva kolekcija stilova šminke za oči s naglaskom na trepavice

lancome hypnose, daria werbowy

Lancôme je pokrenuo istinsku revoluciju - ekstravagantni volumen za čarobni učinak: maskara Hypnôse uvijala je, povećavala i produljivala milijune trepavica širom svijeta, čineći ih oružjem za zavođenje i podizanje samopouzdanja. Neodoljivi pogled koji se ne zaboravlja...

U čast desetog rođendana, Hypnôse obogaćuje kolekciju novom nijansom Extra Black, zasad u limitiranom izdanju –očima daje upečatljivost i intenzivan pogled koji redefinira značenje pojma 'očaravajuće'. Formula s iznimnim koncentratom pigmenata oksida željeza apsorbira i privlači svjetlo otkrivajući uzbudljive kontraste zagonetnih očiju.

Lancôme je u čast desetogodišnjice franšize Hypnôse dizajnirao kolekciju u kojoj središnje mjesto zauzima kultna maskara - za kreiranje hipnotički privlačnog pogleda na temelju limitiranog izdanja boja sjenila i savjeta profesionalnih vizažista.

PALETA HYPNÔSE

Paleta svježih i prirodnih nijansi u otmjenoj i elegantnoj harmoniji s naznakama intenzivnog pogleda 'smoky eyes'. Zahvaljujući brojnim učincima koji se mogu kombinirati na različite načine upotrebom iznimno preciznih aplikatora, oči su izazovnije no ikad. U čast desetogodišnjice franšize Hypnôse, Lancôme je kreirao tri potpuno nove kombinacije u suptilnim, senzualnim kontrastima:

Hypnôse Palette Doll Eyes: Taupe au Naturel - paleta s pet boja koja otvara pogled i čini ga izražajnijim.
Hypnôse Palette Star Eyes: Brun au Naturel - paleta s pet boja za oči koje zrače elegancijom.
Hypnôse Palette Drama Eyes: Gris au Naturel - paleta s pet boja za intenzivan izgled 'smoky eyes'.

Daria Werbowy dugogodišnje zaštitno lice, još jednom utjelovljuje čaroban svijet franšize Hypnôse - zavodljivija no ikad. Slavni fotografi Mert Alas i Marcus Piggott savršeno su uhvatili njezinu buntovnu, punokrvnu senzualnost.

Cijene:

HYPNOSE MASCARA Extra-Black 011: 267 kn
Hypnôse MASCARA: 267 kn
Hypnôse Palette Doll: 443 kn
Hypnôse Palette Star: 443 kn
Hypnôse Palette Drama: 443 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.