Chanel je lansirao novi proizvod unutar svoje poznate anti-age linije proizvoda LE LIFT. Riječ je o njezi inovativne teksture - obnavljajućoj kremi-ulju, Crème-Huile Réparatrice, koja predstavlja nježan i ugodan, ali vrlo moćan saveznik protiv bora

chanel creme huile reparatrice

Početkom rujna ove godine na tržište stiže zanimljiva nova anti-age njega s potpisom kuće Chanel. Riječ je o modernoj kremi-ulju, inovativne teksture, iza koje stoji punih 12 godina istraživanja. Chanel Crème-Huile Réparatrice u svojoj formuli ima poseban sastojak - 3.5-DA, intuitivnu molekulu koja u dodiru s kožom "skenira" njene individualne potrebe te njeguje i učvršćava kožu prema osobnim potrebama svake žene.

Osim ove revolucionarne molekule, sastojci njege su ulje jojobe, bijele limnante te ekstrakt shea maslaca, kao i niz drugih sastojaka koji su istovremeno vrlo nježni i tolerabilni, ali visokoučinkoviti. Također, zanimljiva je tekstura ove njege - raskošna ugodna tekstura predstavlja idealnu ravnotežu između mekoće kreme i obnavljajućih svojstava ulja (uljna baza je 30%). Njega se može koristiti i ujutro i navečer, intenzivno obnavlja i zaglađuje kožu te ostavlja osjećaj ugode i fleksibilnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.