Primavera Balansirajuća linija - uravnotežujuća je njega za mješovitu i masnu kožu s uljima kadulje i sjemenki grožđa, koja prirodnim putem dovodi do besprijekorno zdrave kože, bez masnoga sjaja, nepravilnosti i bubuljica

primavera balansirajuca linija

Tri proizvoda iz nove Primaverine Balansirajuće linije za njegu lica zaintrigirat će one koji imaju problema s nečistom i masnom kožom: gel za umivanje lica, tonik i losion. Svi su namijenjeni njezi i uravnoteženju mješovite, masne i nečiste kože, a djelotvornosti pridonose glavni aktivni sastojci - eterično ulje kadulje i ulje koštica grožđa iz organskog uzgoja. Kadulja pomaže smanjiti prekomjernu proizvodnju masnoća, a snažni antioksidansi i esencijalne masne kiseline iz grožđa pridonose očuvanju tonusa kože i reguliraju proizvodnju masnoća.

Balansirajući gel za umivanje stvara blagu pjenu koja učinkovito čisti lice od šminke i nečistoća, bez isušivanja kože, smanjuje iritacije i pojavu proširenih pora. Balansirajući losion s mat efektom i lagane teksture idealan je za njegu problematične kože, a pomaže i regulirati lučenje masnoća, smanjuje crvenilo i ublažava iritacije, dok Balansirajući tonik smanjuje pojavu proširenih pora.

Cijene:
Balansirajući gel - 169 kn
Balansirajući tonik - 169 kn
Balansirajući losion - 254 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.