Zaboravite blazinice koje su vam oduvijek išle na živce. Laganim pritiskom pumpice nanesite ulje na dlan te ga umasirajte na suhu kožu lica zatvorenih očiju. Potom dodajte vodu kako biste stvorili mliječnu teksturu. Temeljito isperite lice i uživajte u osjećaju savršeno čiste i svilenkasto meke kože

nive ulja za ciscenje lica

Svi volimo svoje rituale, ali ponekad je dovoljna sitnica koja unese promjenu i uljepša nam dan, tjedan, pa i čitavi mjesec! Čišćenje i njega lica jedan je od rituala kojim žene, nezaobilazno, započinju i završavaju dan, a nova Nivea ulja za čišćenje lica tu uobičajenu rutinu pretvaraju u opuštajuću igru koju će vaša koža obožavati. Njihova tajna krije se u posebnoj transformirajućoj uljnoj formuli koja se u dodiru s vodom pretvara u mliječnu teksturu te nježno uklanja šminku i nečistoće s lica ostavljajući kožu savršeno čistom, glatkom i mekom.

Dostupna u tri verzije, Nivea ulja za čišćenje lica prilagođena su potrebama suhe, osjetljive i normalne kože. Isprobajte njihova prirodna ulja: kokosovo ulje, ulje sjemenki grožđa i ulje makadamije koja će svakom tipu kože pružiti upravo ono što mu treba. Od sada čišćenje lica postaje i ekološki osviješten ritual jer Nivea ulja za čišćenje lica dolaze u elegantno dizajniranim bočicama napravljenim od 25-postotne reciklirane plastike.

Cijena:
Nivea ulje za čišćenje lica za normalnu kožu - 150 ml; 56,90 kn
Nivea ulje za čišćenje lica za suhu kožu - 150 ml; 56,90 kn
Nivea ulje za čišćenje lica za osjetljivu kožu - 150 ml; 56,90 kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.