Ne dopustite da ovo ljeto išta stane na put vašemu odmoru, uživanju u suncu i moru, druženju s dragim ljudima, dugim šetnjama i hladnim koktelima... Uz jednu važnu beauty napomenu - uživajte u ljetnim avanturama besprijekornog lica zahvaljući travel friendly FOREO proizvodima

foreo ljeto

Glavna tema kolovoza su godišnji odmori, a oni koji još nisu stigli na svoju najdražu ljetnu adresu odbrojavaju dane do jutarnjih kava s pogledom na more, uživanja pod palmama i nezaboravnih zalazaka sunca. Ipak, maske i epidemiološke mjere su i dalje dio svakodnevice pa je i više nego poželjno spakirati omiljene skincare proizvode koji će nam osigurati kvalitetnu njegu te zdravu i lijepu kožu na čarobnim jadranskim destinacijama. 

foreo ljeto

Neodoljiv sjaj u očima
Želite izgledati neodoljivo dok ispijate koktele na ljetnim terasama ili uživate na plažama? Shimmer Freak maska i UFO 2 su sve što vam treba! Formulirana s kofeinom i namijenjena nježnom okoloočnom području, ova maska će dubinski hidratizirati, osvježiti i zagladiti kožu te ublažiti vidljive bore. Rezultat? Svjež i zavodljiv look, otporan na zaštitne maske. 

foreo ljeto
Osvježavajuće ljetno čišćenje lica
Kako biste kožu održali zdravom, čistom i slobodnom od bakterija i nečistoća, ne zaboravite spakirati LUNA mini 3 uređaj za čišćenje i masažu lica koji će se pobrinuti da vaša koža zrači svježinom i ljepotom. Ovaj mali, ali moćan gadget koji je osvojio i Marie Claire Prix d'Excellence de la Beauté Italie 2020 nagradu u kategoriji skincare uređaja, sadrži jedinstvenu tehnologiju čišćenja – zahvaljujući Glow Boost modelu koji sa 16 različitih intenziteta pulsiranja omogućava detaljan i personaliziran tretman te osigurava nevjerojatno sjajan ten u samo 30 sekundi. LUNA mini 3 je uz to kompaktna i vodootporna – što je čini idealnom za vašu kozmetičku putnu torbicu!

foreo-cijela2

LUNU mini 3, UFO 2 i UFO maske za lice potražite na www.foreo.com i kod odabranih partnera. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.