Poseban osjećaj, umjetnost, priča, ukras, energija, komunikacija, uspomena, savršeni začin, idealan poklon, sve to u sebi nosi jedan komad nakita. Ako je k tome unikatan, izrađen rukama naših autora u radioni s desetogodišnjom tradicijom, tada nam na pamet padaju umjetnička djela zlatarnice Lapidarium

lapidarium nakit

Svaku ženu posebne emocije vežu uz njen nakit. Intiman je to i strastven odnos, baš kao u svakoj ljubavi. Ima tu romantike, fizičke privlačnosti, nježnosti, erotike, odricanja na neko vrijeme pa ponovne predanosti. Zato imamo savjet za sve koji su u potrazi za idealnim poklonom: ako ne znate što učiniti kako biste ženu iznenadili i usrećili tako da zauvijek pamti birani trenutak, odaberite dobar komad nakita.

Svevremenska priča: Inspirirana suncem, simbolom beskonačnosti, kolekcija Sole akademskog kipara Silvia Hrnčira, asocira na unutarnji sjaj, toplinu koja obasjava jedinstveni stil dame koja ga nosi.

lapidarium nakit

Uspomena i Poseban osjećaj: Ništa neće pridonijeti zavodljivom osjećaju, podsjetiti na sretne trenutke ljeta, na slobodu poput koralja. Nakit je to koji se voli, čuva i prelazi s generacije na generaciju. Takvim poklonom nećete usrećiti jednu, već sve žene koje će ga sa zadovoljstvom nositi u ime nasljeđa i emocija koje baštine.

lapidarium nakit

Energija prirode: Božanska maslina muza je kolekcije stvorene u suradnji s umjetnicom Marom Borović, čija čistoća i nenametljiva ljepota savršeno ističu bezvremenski šarm i eleganciju žene koja nosi nakit Marinog potpisa u svakoj prigodi. Kolekcija Maslina, poput svoje muze, simbolizira odanost i vjernost, vječnost i pobjedu.

lapidarium nakit

Kolekcija Ginko izrađuje se prema dizajnu umjetnice Irineje Ćubele koja iznimnu formu listova ovog stabla fino prenosi na plemenite metale stvarajući poseban, romantičan i uvijek prikladan nakit. Imajte na umu da je sveto stablo ginka jedno od svjetskih čuda koje je preživjelo čak i katastrofu u Hirošimi, stoga imate li svoju heroinu, darujte joj komad nakita  inspiriran snagom prirode jer će savršeno odgovarati njenoj osobnosti i sjati poput te snage koju u sebi nosi.

lapidarium nakit

"Nakit je idealan dar za svaku prigodu. Važan je u životu onoga koji ga nosi jer ima moć učiniti da se osjećamo posebno, samouvjereno i privlačno, a tada možemo pokoriti svijet. Više od svega, autorski, ručno izrađeni komadi donose i dodatnu vrijednost jer u njima su utkani mnogi sati truda, rada i ideja tvorca. Kada se na tijelu te strastvene energije spoje, ističu ljepotu i 'onaj' sjaj u očima žene koja ga nosi", kaže Mario Nokaj, umjetnik emocija, vlasnik i jedan od autora zlatarnice Lapidarium.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.