Na krilima uspjeha proizvoda Butterstick Lip Treatment, Kiehl’s predstavlja masku za usne kao novi dodatak asortimanu proizvoda za njegu i ljepotu usana. Buttermask For Lips pruža učinkovitu noćnu njegu te do jutra pretvara suhu i ispucanu kožu u zaglađene i meke usne

kiehls buttermask lips

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj hit proizvod iz brenda Kiehl's - noćnu masku/njegu za usne Kiehl's Buttermask for Lips - su:

DRAžANA BAGIć, RIJEKA

ZRINKA KURTEK, ĐAKOVO

ALENKA NAUHAISER, KARLOVAC

Zahvaljujući formuli obogaćenoj kokosovim uljem i maslacem od divljeg manga, luksuzni balzam njeguje i hidratizira suhe i ispucane usne, vraćajući im glatku teksturu i mekoću te zdrav izgled uz cjelodnevnu hidrataciju. Nije tajna da je koža usana tanja, suša i osjetljivija u odnosu na ostale zone. Usne nemaju lojne žlijezde, zbog čega se brže isušuju i imaju slabiju barijeru, a zbog tanjeg sloja epidermisa, gubitak vode je triput brži u odnosu na ostale dijelove tijela. Zbog ograničenog zadržavanja vode, nije ni čudo da se usne brže isušuju. Koža usana nema melanina, što ih čini podložnijima oštećenjima uzrokovanim sunčevim zrakama i povećava potrebu za cjelovitijom njegom.

kiehls buttermask lips

Kokos je poznat kao „drvo života“, a njegovo se ulje u ajurvedskoj medicini koristi već više od 4.000 godina. Ima njegujuća svojstva i obiluje masnim kiselinama te je utkano u formulu kako bi usnama pružilo hidrataciju i mekoću. U Buttermasku nalazi se i maslac od divljeg manga, Irvingia gabonensis. Raste u tropskim i suptropskim šumama Srednje i Zapadne Afrike te se zbog visoke hranjive vrijednosti često koristi za kuhanje. Stopljeno s formulom maske za usne Buttermask, zaglađuje i obnavlja suhe i ispucale usne.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.