Elizabeth Arden ima novu liniju za njegu kože lica, White Tea Skin Solutions, inspiriranu prirodom koja je dovoljno nježna i za osjetljivu kožu. Otkrijte cijelu rutinu s proizvodima iz kolekcije

elizabeth arden white tea skin solution

Elizabeth Arden, lider u znanstveno utemeljenoj njezi kože od 1910., predstavlja svoju prvu kolekciju čiste, prirodne njege protiv starenja kože – White Tea Skin Solutions. Kolekcija visoke učinkovitosti formulirana je s jakim prirodnim antioksidansom, EGCG, koji se nalazi u bijelom čaju. Ovaj odabrani niz osnovnih sastojaka daje koži mladenačku vitalnost i učvršćuje kako bi obnovio obrambenu moć kože. Svaka je formula pažljivo izrađena s EGCG, bioinženjeringom za isporuku 3X veće antioksidativne snage i za jačanje prirodnog kolagena u samo 6 sati. Doživite senzorne teksture, čiste formule te sastojke i ambalažu iz održivih izvora. Dovoljno nježan za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu.

elizabeth arden white tea skin solution

FILOZOFIJA FORMULACIJE

Svaka formula pažljivo je izrađena s EGCG i visokokvalitetnim, učinkovitim, pretežno prirodnim sastojcima. Sastojak se nalazi i u samom nazivu linije je bijeli čaj. On je izuzetno pripremljen, koristeći samo najnježnije mlado lišće iz provincije Fujian u Kini, ručno ubrano jednom godišnje u proljeće prije nego što se pupoljci potpuno otvore. Minimalno se obrađuje kako bi se očuvala njegova čistoća i moć, što rezultira višom koncentracijom antioksidansa čak i od zelenog ili crnog čaja.

elizabeth arden white tea skin solution

Glavni sastojak je EGCG1 dobiven iz vrhova dragocjenog lista bijelog čaja. On jača prirodni kolagen i elastin, pruža 3 puta veću antioksidativnu snagu, jača obrambenu moć kože, umiruje i smanjuje oksidativni stres te smanjuje vidljive znakove starenja. Za dobivanje EGCG1 koristi se tehnologija bioinženjeringa kako bi transformirali EGCG u veću stabilnost, optimizirajući kompatibilnost s kožom i jačajući njegovu antioksidacijsku moć.

elizabeth arden white tea skin solution

Ova linija sastoji se i od takozvanog White T-Active Complex™: Snažne mješavine EGCG, ulja bijelog čaja i ekstrakta bijelog čaja, koja jača obrambenu moć kože, umiruje i obnavlja esencijalne lipide kože.

KOLEKCIJA I RUTINA

Prvi korak u svakoj skincare rutini je čišćenje. Za to koristimo Gentle Purifying Cleanser, osvježavajuću gel formulu koja je blaga za kožu. Ovaj čistač sadrži list mirte koja otapa nečistoće kako bi trenutno pročistila ravnotežu i umirila kožu.

elizabeth arden white tea skin solution

Zatim stavljamo Moisture Infusing Bi-Phase Toning Lotion čija umirujuća formula bez alkohola s ekstraktima voća hrani, omekšava i tonira kožu za vidljivo zdrav izgled. Ovaj tonik koristimo nakon dnevnog i noćnog čišćenja tako da ga protresemo kako bismo aktivirali formulu, izlijemo ga na dlan ili vaticu te nježno pritisnemo na vrat i lice.

elizabeth arden white tea skin solution

Nakon tonika, stavljamo Fortifying Bi-Phase Oil Serum. Njegova lagana formula koja se brzo upija vraća koži bistrinu i mladenački izgled. Gornja faza prožeta je lipidima bogatim uljem bijelog čaja za njegu kožne barijere, a donja faza prožeta je EGCG, ekstraktom bijelog čaja i duginim algama za učvršćivanje, posvjetljivanje i ujednačavanje tona kože.

elizabeth arden white tea skin solution

Za kraj, koristimo Replenishing Micro-Gel Cream koji je obogaćen s više od 6000 dragocjenih mikrokapljica za trenutnu hidrataciju, osvjetljivanje i savršen izgled kože. Mikrokapljice su stvorene pomoću mikrofluidne tehnologije koja oblaže ulje bijelog čaja bogato lipidima u membranu derivata biljnih algi i omogućuje dobivanje točnog dijela ulja, kako bi ono ostalo svježe, čisto i snažno do primjene.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.