Miris Prada Paradoxe utjelovljuje srž neodredivog ženskog ideala brenda Prada koji se uvijek razvija, žene koja nikad nije ista, ali je uvijek svoja. Ovaj avangardni prepoznatljivi miris osmišljen je na temelju bezvremenskog buketa bijelog cvijeća i dolazi u kultnoj, ali neočekivanoj trokutastoj bočici te tako obuhvaća sve paradoksalne dimenzije mirisa i ličnosti

prada paradoxe

Prada Paradoxe suštinski je izraz ženskog ideala brenda Prada u svim oblicima i svjež pogled na zagonetno pitanje ženstvenosti. Novi prepoznatljivi ženski miris istražuje simbiozu kontradiktornosti koje su temelj brenda: spoj ručne radinosti i tehnologije, tradicije i suvremenosti, zahtjevnosti i uglađenosti, discipline i mašte. U ovom novostvorenom prostoru nastaje Prada Paradoxe, miris koji je jednako zagonetan i ugodan. U skladu s kreativnim duhom brenda i pod vodstvom kreativnih direktora Miuccie Prada i Rafa Simonsa, miris su osmislili majstorski parfumeri škole Givaudan Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu i Antoine Miasondieu, kako bi ujedinili bezvremenost i avangardu, prirodu i inovaciju.

prada paradoxe

Oblik bočice nadahnut je izvornim logotipom brenda Prada, što čini ovu reinterpretaciju logotipa bezvremenskim komadom. Radi se o odmaku od tradicionalnog dizajna bočice, ona je sada minimalistička i luksuzna te zamišljena da leži postrance. Stoji nakoso, ali čvrsto – promijenjenog je položaja, ali stabilnog – bočica mirisa Prada Paradoxe leži u estetski privlačnom položaju, optimistično se uzdiže od dna do vrha. Sjajna, radikalna struktura bočice predstavlja osobine sofisticiranosti i avangarde brenda Prada te njima dodaje dašak osebujnosti. Na kutiji mirisa izrezbaren je uzorak koji podsjeća na prepoznatljiv uzorak Saffiano kože brenda Prada. Izrezani trokutasti logotip na vrhu kutije objedinjuje funkciju i oblik te omogućava jednostavno otvaranje. Odnos koraljno-ružičaste boje, laganog sjaja i intenzivne crne boje sadržan je u logotipu brenda Prada koji je na kutiji djelomično prekriven bijelom oznakom Paradoxe – simbolom novog izraza ženstvenosti koji pruža brend Prada.

prada paradoxe

Svijet tehnologije prvo svjedoči tome kako Prada Paradoxe istražuje prirodu uz pomoć inovativne tehnike osmišljene za brend Prada kojom se miris prikuplja iz pupoljka cvijeta gorke naranče prije nego li prolista. Isticanjem njegove cvjetne, intenzivne i svježe note postiže se nova svježina. Neočekivana dimenzija senzualnosti otkriva se kroz upotrebu arome Ambrofix™ koja se obično stavlja u muške mirise. Iz tog se inovativnog biološki prerađenog jantara prirodno izvlači moćna, stabilna i autentična drvenasta nota ambergrisa. Jedna od najraširenijih aroma na svijetu je Serenolide™, nova i revolucionarna molekula mošusa koja nudi novu definiciju intenziteta tako da ostavlja prepoznatljiv, ali intiman trag. Elegantni mošus ostavlja intenzivni trag dužeg trajanja nego inače te se stoga njegove gornje note mogu primijetiti istog časa i djeluje tako da stvara osjećaj druge kože.

prada paradoxe

Emma Watson je Prada Paradoxe. Kao utjelovljenje ženskog ideala brenda Prada, britanska glumica, aktivistkinja i umjetnica prava je predstavnica moderne ženstvenosti koja ispisuje nova pravila za novu generaciju kroz višedimenzionalnost koja nikada nije ista, ali je uvijek autentična. Uvrštena je na popis 100 najutjecajnijih ljudi časopisa Time, a njezin rad u ulozi UN-ove veleposlanice i njezin asertivni, otvoreni feminizam nadopunjuju njen nagrađivani glumački rad. Njezina moć leži u njezinoj slojevitoj prirodi, odanim obožavateljima i intimnoj povezanosti s izrazito angažiranom generacijom koja se čvrsto zalaže za promjene. Budući da posjeduje senzualnost koju naglašava sofisticiranost i intelekt te duboka svijest o kolektivnom iskustvu, Emma Watson utjelovljenje je novog prepoznatljivog ženskog mirisa brenda Prada. 

prada paradoxe

Prada Paradoxe možete pronaći u odabranim Douglas i Müller parfumerijama, te na www.douglas.hr.

Cijene:
Prada Paradoxe, parfemska voda; 30ml – 559,00 HRK (74,19 EUR)
Prada Paradoxe, parfemska voda; 50ml – 779,00 HRK (103,39 EUR)
Prada Paradoxe, parfemska voda; 100ml – 1115,00 HRK (147,99 EUR)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.