Priča o uspjehu parfemske vode La Vie est Belle nadilazi njegov neodoljiv miris, a započinje 2012. u najljepšem uvjerenju – život je lijep. Deset godina kasnije, brend slavi rođendan legendarnog parfema, a obljetnicu obilježava i početkom novog razdoblja za Lancôme kao brend mirisa jer se kultni La Vie est Belle prvi put može ponovno napuniti

lancome la vie est belle

La Vie est Belle simbolizira pristup brenda Lancôme prema održivom luksuzu i otkriva novu, ekološki prihvatljivu verziju koja se može ponovno napuniti. Posvećenost detaljima i inovativnost u razvoju sirovina za ovaj miris omogućili su upotrebu sastojaka iz održivih izvora. Primjerice, pačuli koji je glavni sastojak mirisa La Vie Est Belle dobiva se iz održivog izvora na Baliju. Alkohol biljnog podrijetla dolazi iz Francuske. Baš svi sastojci formule mirisa u skladu su s predanošću brenda prema djelovanju kojim se više čuvaju biološka raznolikost i okoliš. 

lancome la vie est belle julia roberts

Nastojanja brenda Lancôme odražavaju se i na bočici: brend je smanjio upotrebu stakla za 13%, a istovremeno nije bilo potrebno promijeniti prepoznatljivi izgled bočice. Svake će se godine uštedjeti milijun bočica, odnosno 223 tone stakla. Na sličan će se način smanjiti ekološki otisak vanjskog pakiranja te će se uštedjeti 15 tona kartona godišnje. Prepoznatljiva bočica može se reciklirati i ponovno napuniti. Ovom jednostavnom i očitom gestom koja ljubiteljima mirisa La Vie Est Belle omogućuje da na konkretan način svakodnevno sudjeluju u ovoj misiji uštedjet će se 50% stakla, 46% kartona, 46% plastike i 66% metala.

lancome la vie est belle

Srž mirisa La Vie est Belle čini iris, koji je zbog svojih posebnih mirisnih svojstava jedan od najcjenjenijih sastojaka u proizvodnji parfema. Francuski cvijet Iris pallida, koji za Lancôme dolazi u čvršćem obliku, širi miris svojih latica od cvjetnih i drvenastih nota do puderaste note aldehida i ljubičice. Ova složenost mirisa proizlazi iz nevjerojatnog putovanja od polja do kreativnog laboratorija. 

lancome la vie est belle

Julia Roberts više je od lica koje predstavlja legendarni miris brenda Lancôme, ona ga u potpunosti utjelovljuje, a pokreću ju iste vrijednosti koje se njeguju u sklopu ove inicijative za sreću. Kemija između mirisa La Vie Est Belle i njegove muze nadilazi sami osmijeh. Autentična i iskrena, Julia Roberts izgradila je karijeru u skladu s vlastitim standardima. Kao priznata glumica, ponosna majka i posvećena filantropkinja, Julia Roberts potiče osjećaj sreće kod sebe, ali i ostalih. Njezina se suradnja s brendom Lancôme još od 2010. godine temelji upravo na tome.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.