Novelius Medical Hydrocollagen klinički dokazano poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću i gustoću kose te sprječava nastanak dubinskih bora. U Hrvatskoj je dostupan kao jedinstven proizvod i svojom vrhunskom kvalitetom “čistog sastava”, ali cjelokupnim pakiranjem koje ne samo da je estetski već i ekološki pažljivo izvedeno

novelius medical hydrocollagen

Kolagen je najčešća bjelančevina u ljudskom tijelu (predstavlja čak 30 % svih bjelančevina u tijelu). Ne nalazi se samo u koži nego je ključna i u kostima, zglobovima, tetivama i hrskavici, rožnici oka, žilama, mišićima, unutarnjim organima, kosi i noktima. Nakon 25. godine razina kolagena u žena i muškaraca počinje opadati jer ga tijelo samo više nije sposobno proizvesti u dovoljnoj količini. Upravo svjesni izazova, tim stručnjaka prije svega iz područja nutricionizma i dermatologije uz entuzijaste zaljubljene u holistički način života kreirao je, a odnedavno na tržište Europe i svijeta i distribuira hydrocollagen čiji će vas sastav oduševiti. Naime, Novelius Medical Hydrocollagen ne sadržava šećer, umjetna sladila, emulgatore, konzervanse ili bilo kakve druge umjetne dodatke. Ne sadržava čak ni vitamine ili druge stvari koje bi mogle utjecati npr. na rast noktiju ili kose, što znači da su svi pozitivni učinci isključivo posljedica tvorbe novog kolagena u tijelu. 

novelius medical hydrocollagen

Kolagenski peptidi (dobiveni od ribe), grejp u prahu (koncentrirani sok grejpa), prirodne arome grejpa s ostalim prirodnim aromama, bojilo: beta-karoten, sladilo: steviol-glikozidi, kon­centrat soka cikle transparentan su sastav koji je oduševio već brojne žene i muškarce koji paze što unose u svoj organizam. Novelius Medical Hydrocollagen sadržava tako pomno odabrane kolagenske peptide najvišeg razreda kvalitete dobivenih, važno je naglasiti, od divlje ribe. Obrađeni su tako da se u želucu ne razgrađuju dodatno, nego se netaknuti apsorbiraju u krvotok i od tamo u ciljana tkiva u kojima je prisutan nedostatak kolagena (crijeva, žile, mišići, zglobovi, kosti, koža, kosa, nokti, rožnica oka...). Obogaćen je optimalnim omjerom aminokiselina koje su ključni građevni elementi svih tipova kolagena u tijelu. Odlikuje ga apsorpcija od čak 98 %. 

novelius medical hydrocollagen

Luksuzno pakiranje je promišljeno do zadnjeg detalja. Naime, pogodno je za recikliranje, ali i usklađeno sa zahtjevima života 21. stoljeća. Jedna kutija sadrži 28 vrećica koje omogućavaju da svoju dnevnu dozu ljepote i zdravlja ponesete i konzumirate bilo kad i bilo gdje. Samo umiješate sadržaj vrećice u 200 ml vode ili tekućine po svojem izboru i miješate dok se potpuno ne rastopi jer se tako najbrže apsorbira u organizam.

novelius medical hydrocollagen

Novelius tim s vama i za vas radi na stvarnom poboljšanju ljepote i zdravlja svakog pojedinca. Zato im je i na društvenim mrežama važna edukacija i informacija te individualan holistički. Upiti i narudžbe zasad se ostvaruju putem društvenih mreža za sve izvan Zagreba ili uživo unutar STAN KONCEPT-a na adresi Vodovodna 12 u Zagrebu.

Novelius Medical Hydrocollagen pomiče granice! Otkrijmo ih zajedno!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.