Zbog pandemije korona virusa moramo se prilagoditi živjeti na sasvim novi način, a to znači paziti na svoje zdravlje, štititi sebe i sve oko nas. Delmerion timu je najvažnije zdravlje njegovih kupaca stoga su kreirali poseban paket #NovoNormalno kako bi im olakšali svakodnevni život uz pomoć proizvoda koji su nužno potrebni za očuvanje zdravlja i kože

deletion darivanje

Delmerion #NovoNormalno starter pack vrijednih proizvoda osvaja jedna čitateljica, a u njemu se nalazi: APIVITA vodica za lice, APIVITA balzam za usne, dezinficijens za ruke ACIDEX ACISEPTOM DZ 21, APIVITA krema za ruke od jasmina, mini neoVIDERM emulzija i mini dr.BRANDT Pores No More losion za matiranje.

Dobitnica je:

IVANA PUšKARIć MESAREK, ZAGREB

Apivita vodicu za lice s grčkim planinskim čajem nanesite direktno na kožu lica s udaljenosti od 30 cm. Proizvod nanesite prije nanošenja šminke ili nakon uklanjanja za revitalizaciju kože. U sebi ima planinski čaj koji djeluje protiv prehlade i infekcije dišnih sustava. Ima protuupalna, antioksidantna i bakteriostatička svojstva. 

Apivita lip balm za usne od propolisa u sebi ima ekstrakt propolisa koji usnama daje sjaj. Ima protuupalna djelovanja na kožu i tkiva kao i antiseptička, antioksidantno i antibakterijsko svojstvo. Nanesite ga svakodnevno na usne, kada god osjećate potrebu.

deletion darivanje

Acidex Acisept DZ 21 sredstvo za dezinfekciju ruku sadrži 60% etilnog alkohola, 10% izopropanol alkohola, 1.35% glicerina i 28.65% deionizirane vode. Nanesite ga na ruke kako biste se zaštitili od virusa i bakterija.

neoVIDERM emulziju za kožu nanesite na oštećenu kožu na tijelu. Zahvaljujući betaglukanu, aktivira i regenerira obrambene procese kože. neoVIDERM emulzija još sadrži hijaluronsku kiselinu koja stvara zaštitni sloj, djeluje obnavljajuće i hidratizira kožu, ubrzava zacjeljivanje rana i oštećenja kože, povećava njezinu elastičnost i čvrstoću te vraća vlagu, alginat 0.7% koji kožu održava vlažnom, hidratiziranom te ima izrazito antibakterijsko djelovanje te skvalenu koja prirodno omekšava i hidratizira kožu i ulje avokada koje ublažava ljuštenje kože. 

dr. brandt Pores No More losion za matiranje, koji sadrži polisaharide, difuzni prah i ekstrakt biljke irisa i kore vrbe, nanesite ujutro i navečer na čistu kožu.

Apivita kremu za ruke s jasminom nanesite svakodnevno na ruke kada osjetite da koža treba hidrataciju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.