S 21 aktivnim biljnim sastojkom, Clarins Double Serum Light Texture odgovor je na sve probleme starenja kože: bore, gubitak čvrstoće, sivilo, proširene pore, neujednačen ten… Formula je pojačana kurkumom koja jača zaštitnu barijeru kože

clarins double serum light texture

Čak jedno pakiranje Double Seruma u svijetu se proda svakih 5 sekundi, a sada dolazi u novoj i poboljšanoj formuli, s laganijom teksturom. Novi Clarins Double Serum Light Texture sadrži ekstrakt 21 biljke čija blagotvorna svojstva djeluju u regeneraciji, hidrataciji, zaštiti i njezi kože. Jedinstvena formula hrani kožu bez otežavanja. Uz to, trenutno se upija i vidljivo zaglađuje kožu, umanjujući fine linije i bore. 

clarins double serum light texture

Antioksidansi štite kožu od oštećenja slobodnim radikalima i drugih agresora iz okoliša. Isto tako, štite kolagen i elastin u koži koju osvjetljava i umanjuje neravnomjeran ten i pigmentaciju. Također, jača prirodnu zaštitnu barijeru kože čime sprječava dehidraciju. Pojačat će i prirodni i zdravi sjaj kože za samo sedam dana.

clarins double serum light texture

Dvostruke hidrolipidne i biomimetičke teksture, ovaj cjeloviti koncentrat za kontrolu znakova starenja koristi Clarinsova najnovija i najučinkovitija otkrića iz biljnog svijeta za optimalan utjecaj na kožu. S koncentriranim ekstraktom kurkume, koja je poznata po svojim iznimnim svojstvima protiv starenja, Double Serum Light Texture ultimativni je proizvod za održavanje kože mladolikom.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.