Brend luksuznih svijeća Moel ovog je proljeća obogatio asortiman još jednim posebnim mirisom sa snažnom porukom čije je zaštitno lice prelijepa Lejla Filipović

moel svijece lejla filipovic darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoju Moel svijeću "Lejla", regularne veličine, su:

MAJDA JANKOVIć, MALI LOšINJ

TAMARA HRANIć, OSIJEK

Snažne i sposobne žene su one koje pokreću ovaj svijet i baš zato ih treba slaviti u svakoj prilici te im na neki način dati priznanje za sve što rade. To jako dobro zna i Moel koji je u paletu svojih mirisnih svijeća dodao poseban miris s karakterom i porukom čije je zaštitno lice upravo jedna takva žena.

moel svijece lejla filipovic darivanje

Nova svijeća nosi ime "Lejla", što je sasvim prikladno jer je u njenim mirisnim notama utkana i osobnost žene koja je puno toga - majka, poduzetnica, bivša missica i model, a u ovom slučaju i njegova sukreatorica te zaštitno lice - Lejle Filipović.

moel svijece lejla filipovic darivanje

"Miris ove svijeće je moćan i snažan, ali istovremeno i nježan te opisuje ženu koja se uvijek znala izboriti za sebe, a da je pritom ostala dostojanstvena i graciozna. Upravo zato je Lejla njeno idealno zaštitno lice", govori nam osnivačica Moela, Mia Antunović.

moel svijece lejla filipovic darivanje

Ono što ovu svijeću čini tako moćnom, ali i profinjenom te ju izdvaja od svih drugih su mirisne note jantara, vanilije i cimeta, upotpunjene tek blagim daškom lavande i badema. Ova kombinacija tvori savršeno izbalansiran orijentalni miris koji ima svoje „ja“ te je idealan partner za ugodan boravak u svakom prostoru.

moel svijece lejla filipovic darivanje

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća koji ovom suradnjom nastavlja svoju priču proizvodnje svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan. Svijeće su veganske i izrađene isključivo od prirodnog sojinog voska te ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke ili brojne druge probleme.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.