Inspiriran ženama, kreiran za brže i lakše korištenje bilo kada, bilo gdje, Teint Idole Ultra Wear stick dobio je luksuzno, profesionalno pakiranje s novom, ugrađenom kabuki četkicom. Štoviše, ikonična Teint Idole Ultra Wear linija sada je obogaćena rumenilima i highlighterima

lancome teint idole

Postoje puderi, a postoje i ikone. Među ovima drugima zasigurno važno mjesto zauzima Lancôme Teint Idole Ultra Wear. S prosječnom recenzijom 4.5 zvjezdica, osvojio je više od 1600 recenzija s 5 zvjezdica na stranicama Lancômea i stranicama e-trgovaca. Danas je ova on-the-go ikona rekreirana. Ista dobitna formula, ista paleta nijansi –  ali u novom izdanju.

lancome teint idole

Teint Idole Ultra Wear stick dobio je luksuzno, profesionalno pakiranje s novom, ugrađenom kabuki četkicom za precizno konturiranje i stapanje s kožom. Štoviše, ikonična Teint Idole Ultra Wear linija sada je obogaćena rumenilima i highlighterima.

lancôme teint idole ultra wear

Najbolje karakteristike Teint Idole Ultra Wear su sačuvane, a ostale unaprijeđene: zahvaljujući novom profesionalnom pakiranju i aplikatoru, originalna formula u dostupna je u 10 nijansi s do 24-satnom pokrivnom moći. Koristi se kao baza za cijelo lice kako bi puder bio učinkovitiji ili se nanosi na određene zone kako bi kontrolirao sjaj.

lancôme teint idole ultra wear

Teint Idole Ultra Wear Blur & Go Stick može se koristiti za popravljanje ili za osvježavanje šminke bilo kada, bilo gdje. Tri poželjne nijanse Teint Idole Ultra Wear rumenila (Ambitious Pink, Daring Peach i Wild Ruby) odgovarat će svakom tonu kože dok će tri nijanse highlightera (Vibrant Lilac, Intense Gold i Generous Honey) upotpuniti vaš makeup blistavim finišem.

lancôme teint idole ultra wear

Proizvod je dostupan u Müller poslovnicama, a uskoro i u Douglas poslovnicama kao i na Douglas.hr.

lancôme teint idole ultra wear

Cijene:
Teint Idole Ultra Wear korektor; 229,50 kn
Teint Idole Ultra Wear rumenilo; 348,97 kn
Teint Idole Ultra Wear highlighter; 348,97 kn
Teint Idole Ultra Wear Blur&Go; 348,97 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.