Novi uradak slavnog Amerikanca kubanskih korijena osvaja svojim cvjetno-drvenasto-mošusnim notama. Miris je kreirala Sonia Constant, a zaštitno lice kampanje je Julia Bergshoeff

narciso rodriguez

Nadahnut originalnim mirisom For her, drvenasto-mošusno-cvjetni Pure Musc na prvi će miris osvojiti sve zaljubljenike u Amerikanca kubanskih korijena koji je posvetio životu misiji slavljenja žena.

narciso rodriguez

"Pure Muscom sam ponajprije želio ovjekovječiti duh ženskoga dualizma, mrak unutar kojega uvijek isijava svjetlo, snagu iza koje se krije ranjivost... Sve su to ravnopravne kvalitete koje žene čine toliko intrigantnima i čudesnima”, rekao je Narciso Rodriguez o svom novom mirisnom uratku, koji u gornjim notama ima mošus, sredinu nježno obgrljuje cvjetni buket, dok bazu drži drvenasti cashmeran. Takva je i bočica, kontrastna, crno-bijela... Crna kao misterija, bijela kao čistoća.

narciso rodriguez

Nos koji je zaslužan za novu For her simfoniju je Sonia Constant, a zaštitno lice mirisa je Julia Bergshoeff. Ta predivna manekenka je, kako kaže, Narciso Rodriguez, čista definicija moderne žene – samouvjerena, uravnotežena, samosvjesna i inteligentna.

Cijene:
Narciso Rodriguez For Her Pure Musc EDP Spray 30 ml; 447 kn
Narciso Rodriguez For Her Pure Musc EDP Spray 50 ml; 663 kn
Narciso Rodriguez For Her Pure Musc EDP Spray 100 ml; 894 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.