NIVEA predstavlja Smooth Sensation liniju koja sadrži novi, inovativni proizvod za njegu tijela - Body Soufflé obogaćen shea maslacem za neodoljivo meku kožu. Unutar Smooth Sensation linije mogu se pronaći i mlijeko i ulje za tijelo te krema za ruke koji suhu kožu čine glatkom i hidratiziranom

nivea body souffle smooth sensationSvatko ima svoje posebne jutarnje rituale. Većina žena jutro voli započeti tuširanjem i uživanjem u osjećaju nježnog dodira kapljica vode, nakon kojeg slijedi kratka masaža nanošenjem mlijeka za tijelo. Kako bi dodatno uljepšala taj ritual, NIVEA je lansirala i Body Soufflé koji svojim nježnim mirisom i laganom formulom budi kožu i priprema za dan koji slijedi.

NIVEA Smooth Sensation Body Soufflé sadrži laganu formulu obogaćenu shea maslacem, Hydra IQ aktivnim sastojkom koji se može pronaći u plavim algama i hranjivim lipidima koji se upijaju u kožu, jačajući njezinu prirodnu barijeru. Redovitom uporabom NIVEA Smooth Sensation Body Souffléa i jako suha koža postaje glatka.

Cijena: 44,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.