Otputuj Far Away Beyond uz najnoviji parfem najprodavanijeg svjetskog brenda za mirise. Misliš da poznaješ vaniliju? Razmisli ponovno. U svom novom mirisnom uratku Avonovi parfumeri stvorili su prerađeni ekstrakt vanilije Upcycled Vanilla Extract koristeći 100 % reciklirane mahune vanilije

avon far away beyond darivanje

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju sofisticirani Avonov miris Far Away Beyond, u kojemu je junakinja aroma vanilije na jedan sasvim drugačiji način, su:

ANDREA SAIK, SAMOBOR

SARA KUBASKA, ZADAR

KARMEN KLARIć, BUZET

SANDRA MATKOVIć, DONJI MIHOLJAC

VESNA LUKANOVIć, SESVETE

avon far away beyond darivanje

Far Away Beyond otkriva novu vaniliju, za današnju modernu ženu, podiže tradicionalni cvjetno-slatki miris vanilije na superiornu, sofisticiraniju i prepoznatljiviju notu vanilije: zamršenije, tajanstvenije i glamuroznije. Prvi put dostupan u Far Away Beyond parfemu, Avonovi stručni parfumeri stvorili su prerađeni ekstrakt vanilije Upcycled Vanilla Extract koristeći 100 % reciklirane mahune vanilije koje bi inače bile odbačene.

avon far away beyond darivanje

Inovativni proces dvostruke destilacije otkriva nove note vanilije - senzualne, zadimljene i drvene s neodoljivom slanom slatkoćom. Ovo skriveno blago obogaćeno je raskošnom sandalovinom, sočnom kruškom te intenzitetom i ljepotom cvjetova jasmina, za hrabar i glamurozan završetak koji vas vodi dalje nego ikada, na putovanje Far Away Beyond. Otputuj u srce i dušu note vanilije i doživi prepoznatljiv miris kolekcije Far Away na dubljoj razini. Razvijen korištenjem veće koncentracije mirisnog ulja, Far Away Beyond prvi je parfem i najintenzivniji, najnaglašeniji i najdugotrajniji miris u obitelji Far Away.

avon far away beyond darivanje

Uz ovaj parfem, možete pobjeći u najglamurozniju verziju sebe, a opet znati da podržavate lokalne zajednice iz kojih dolazi proizvodnja vanilije. Kao dio Avonove predanosti stvaranju puta ka održivoj budućnosti, ovaj ekskluzivni sastojak rezultat je prerade iscrpljenih zrna vanilije koja su održivo i etički dobivene s Madagaskara, u suradnji s lokalnim zajednicama koje imaju izravne koristi od ovakvih održivih poslovnih suradnji. 

avon far away beyond darivanje

Gina Ghura, Avonova globalna direktorica za mirise, naglašava: "Oduševljeni smo što smo ovaj prvi miris svoje vrste predstavili na tržištu, a sve po pristupačnoj cijeni za današnje moderne žene. Pogurali smo i proširili korištenje vanilije dalje nego ikada prije kako bismo stvorili jedinstvenu, pa čak i održivu, mirisnu notu. Far Away Beyond samo je početak našeg putovanja održivosti mirisa u partnerstvu s Natura & Co i veselimo se nastavku inovacija".

avon far away beyond darivanje

Dozvoli si mirisni put u daljinu po cijeni od samo 119,90 kn u Avon katalogu za prosinac. Prijavi se besplatno i sama naruči online, tako ćeš najlakše i najbrže doći do svih željenih proizvoda za ljepotu i osnaživanje žena. #gledajmesada

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.