Priča o sada već svjetski poznatom mirisu  koji svojim izgledom podsjeća na sredstvo za čišćenje stakla, prelazi na sljedeće poglavlje... Moschino PINK FRESH COUTURE  je novi i svježi, cvjetni miris za nju. Potpuno novi predmet želje, interpretacija originalnog mirisa na ugodan i osvježavajući način u novoj trendovskoj boji

moschino pink fresh couture

Jedinstvena bočica, izrazito sjajna, nalik na onu za sredstvo za čišćenje stakla, već je ostavila neizbrisiv trag. Za novi ženstveni i zabavni izgled, bočica i pakiranje su svijetlo ružičaste boje, izražavaju duh modne kuće Moschino. Pakiranje je moderno i elegantno. Upadljiva ružičasta boja je stilizirana trakom u srebrnoj boji za dodir sofisticiranosti, tipičnoj za visoku modu.

Bujan i kristalni miris koji odmah otkriva zavodljivi spoj pjenušavih i ženstvenih nota. Svježi ružičasti grejp i dodir crnog ribiza igraju se s  nevinim i svijetlim notama đurđice. U srcu, cvjetne note divlje ruže i ružičastog zumbula obojene su s hrskavim i sočnim zrncima šipka. Intenzivna baza sadrži note cedra, ambroxa i mošusa koje ostavljaju neodoljiv i senzualan trag.

Cijene:

Edt 30 ml: 315 kn
Edt 50 ml: 449,10 kn
Edt 100 ml:  599 kn
Gel za tuširanje 200 ml: 236,30 kn
Losion za tijelo 200 ml: 267,80 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.