Za sve koji ove zime žele trenutno umirenu kožu i snažnu zaštitnu barijeru, kultni kozmetički brand Kiehl’s pripremio je inovativnu formulu Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream koja nudi rješenje upravo za to

kiehls Ultra Facial Advanced Repair Barrier

Nova Kiehl’s Ultra Facial Advanced Repair Barrier unaprijeđena krema za jačanje zaštitne barijere kože razvijena je kako bi pružila rješenje za zaštitnu barijeru kože, predstavlja brzo upijajuću formulaciju kreme-balzama i koristi jedinstvenu Advanced Barrier tehnologiju koja imitira strukturu lipida kože kako bi joj pomogla u održavanju vlažnosti.

kiehls Ultra Facial Advanced Repair Barrier

Ova formula novitet je u Kiehl’s asortimanu, a osim što pomaže u obnovi vlažnosti kože, brzo se upija, omogućavajući koži da se trenutno osjeća umirenom. Također, ovo je i prvo Kiehl’sovo ciljano rješenje za umirivanje suhe kože, ali i za zaštitu od drugih vanjskih utjecaja.

kiehls Ultra Facial Advanced Repair Barrier

Uz ovu inovaciju, Ultra Facial linija brenda Kiehl’s od prošle godine bogatija je za još jedan novitet. S pažnjom usmjerenom ka ostvarenju pozitivnog utjecaja na okoliš i smanjenje upotrebe plastične ambalaže, dvije najpoznatije hidratantne kreme za lice iz ove linije – Ultra Facial Cream i Ultra Facial Oil-Free Gel Cream od nedavno su dostupne i u ekološkim pakiranjima za ponovno punjenje. Samo jedno ovakvo pakiranje od 150 ml dovoljno je za čak tri punjenja postojećih pakiranja od 50 ml. Na ovaj način Kiehl’s nastavlja svoju Future Made Better™ misiju ka smanjenju negativnog utjecaja na životnu sredinu i unapređenju zajednica kojima služi.

kiehls Ultra Facial Advanced Repair Barrier

Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream možete pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na Kiehl’s webshopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.