Predstavljamo maskaru Vinyl Couture. Nedugo nakon lansiranja stekla je kultni status, a nova, poboljšana formula sada dolazi u sedam upečatljivih nijansi. Obožavatelji maskara širom svijeta bit će oduševljeni - 7 odvažnih boja maskare; 7 novih dodataka za kreiranje novih lookova za oči

ysl maskara vinyl couture u boji

Vinyl Couture zaista je maskara bez premca. Njezina tekuća i providna baza omogućuje upijanje gustog sloja pigmenata boje, zbog čega formulu odlikuju upečatljive nijanse visokog sjaja. U kombinaciji s mikro česticama voska, tehnologija tekućeg kristala daje joj elegantan i blistav finiš. Sofisticirana je, a opet pomalo drska … Stvorena za žene koje se vole igrati bojama.

ysl maskara vinyl couture u boji

Privlačna i elegantna bočica maskare Vinyl Couture u obliku kvadra, sa zlatnim čepom s utisnutim crnim logom Cassandra potpuno je providna. Nakon nanošenja na trepavice, boja će biti identična onoj u bočici. Ekskluzivna, patentom zaštićena četkica produljuje i izvija trepavice, dajući im raskošan volumen. Zahvaljujući zaobljenom vršku, čak i najkraće trepavice obavija jednolikim premazom boje.

Maskara Vinyl Couture dolazi u sedam odvažnih nijansi, od kojih svaka ima svoju priču. Kombinirajte je sa sjenilom za oči - ružičaste i plave nijanse vraćaju nas u 1980-e; poigrajte se nijansama na gornjem i donjem kapku u kombinaciji plave i ružičaste ili zelene i boje vina… ili kreirajte sofisticirani smokey eye s vinilnim finišem, uz dašak klasične rokerske crne ili blistavo sjajan gornji sloj u stilu glam roka.

ysl maskara vinyl couture u boji

U kombinaciji s tušem za oči dobit ćete precizno definiran, grafički upečatljiv look, koji možete učiniti još dramatičnijim odlučite li se za neuobičajenu kombinaciju boja. Naglasite crnu masku Vynil Couture odvažnom plavom nijansom tuša za oči ili se odlučite za delikatniji finiš, kombinirajući nijansu fuksije s crnim tušem.

ysl maskara vinyl couture u boji

Isprobajte je u kombinaciji s olovkom za oči – precizno, ali suptilno iscrtane oči u delikatnim ili nešto uočljivijim nijansama, poput boje vina i intenzivno zelene, sjajno će uokviriti trepavice ukrašene istim ili komplementarnim bojama. Za statement look, nanesite maskaru plave, ružičaste ili boje vina i na obrve! Kreirajte rokerski imidž intenzivno crnom nijansom ili nanesite gornji sloj u zlatnoj nijansi za savršen, suptilni sjaj. Poigrajte se bojama i odvažite se na upečatljiv izgled očiju prožet blistavošću.

Cijena: 271 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.