Novi Avonov Wonder najsvježiji je miris ikada iz Today, Tomorrow, Always kolekcije koji će oduševiti i najizbirljivije. Napravljen od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, ovaj moderni, romantični miris izgrađen je oko pupoljka cvijeta naranče, u trenutku tik pred cvjetanje. U kombinaciji s blistavim bergamotom i sofisticiranim cedrovim drvetom, Wonder ostavlja nezaboravan cvjetni i elegantni potpis

Avon Today Tomorrow Always Wonder

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj novi miris za proljeće - cvjetnu rapsodiju Today Tomorrow Always Wonder - su:

AMELINA DEBELJAK, ZAGREB

KATICA VIDAKOVIć, OSIJEK

MARIJA PURGAR, OSIJEK

Jeste li znali da je miris stimulans dobre energije? Znanstveno je dokazano da nas mirisne note mogu opustiti, poboljšati nam raspoloženje, a djeluju i kao poticaj samopouzdanju! A kada je u pitanju miris koji nosi oznaku Orpur, taj efekt se povećava jer znate da na koži nosite najkvalitetnije sastojke. Orpur u prijevodu znači "čisto zlato", i tu etiketu je kreirala kuća "ukusa i mirisa" Givaudan, i to samo za izvanredne sastojke najfinijih prirodnih sirovina.

Avon Today Tomorrow Always Wonder

Baš takav je i novi Avonov miris Wonder iz kolekcije Today, Tomorrow, Always. U pitanju je novi, svjež miris čiji su sastojci vrhunske Orpur kvalitete. Miris pupoljka cvjeta naranče je svježiji i zeleniji od potpuno procvjetalog cvijeta naranče, pomiješan sa svjetlucavim bergamotom, i toplom, dugotrajnom cedrovinom – na koži dugo ostavlja osjećaj luksuza i svježine. A tajna kvalitete leži upravo u svježe ručno ubranim pupoljcima cvjeta naranče i vrhunskim sastojcima, a cvjetna i mošusna nota ovog mirisa zadovoljit će i one s najistančanijim mirisom.

Avon Today Tomorrow Always Wonder

Novi Wonder miris iz Today, Tomorrow, Always kolekcije dostupan je u Avonovom katalogu po cijeni od 22,50 € (169,53 kn).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.