Laurent Mazzone, poznati DJ, modni dizajner i parfumer, jedan je od najosebujnijih kreatora mirisa današnjice. Inspiraciju pronalazi u vlastitim emocijama, djetinjstvu provedenom u francuskim Alpama, glazbi, ukusu za neobične i bizarne stvari. Kako bi oplemenio svoja iskustva i mirise, surađuje s ponajboljim francuskim parfumerima u potrazi za nesvakidašnjim

laurent mazzone parfemi

Njegova estetika je mračna, morbidna i bizarna, ali s nježnom dozom poetičnosti i fragilnosti. Laurent Mazzone, neobični umjetnik iz francuskog grada Grenoblea, rođen je u talijanskoj obitelji i od malih je nogu bio opsjednut mirisima. Ističe kako inspiraciju pronalazi u vlastitim emocijama, glazbi, sjećanju na djetinjstvo u Alpama, ukusu za neobične stvari. Kako bi oplemenio svoja iskustva, surađuje s ponajboljim francuskim parfumerima u potrazi za nesvakidašnjim olfaktivnim kombinacijama.

Svoje prve mirise Mazzone je lansirao krajem 2010. godine i postali su poznati pod kraticom LM Parfums. Danas su to već vrlo slavni mirisi koji obilježavaju industriju parfema - Patchouli Bohème, Ô Des Soupirs, Ambre Muscadin i Noir Gabardine. To je generacija mirisa koji imaju isti genetski kod: prepoznatljiv parfemski trag s beskompromisnom aurom.

laurent mazzone parfemi

Mirisi Laurent Mazzone odišu prepoznatljivošću te posebnim karakterom koji zrcali životni stil i osobnost njihovog autora. Svaki miris je jedinstven, sa snažnim i prepoznatljivim notama. Dostupno je 5 kolekcija: Eaux de Toilette, Eaux de parfum, Extraits de parfum, Intimacy kolekcija i Special Edition kolekcija. Svijet LM Parfums nudi izazovne kreacije, s neočekivanim harmonijama i namjerno provokativnim piramidama.

Danas predstavljamo -  Sensual Orchid - prvi suptilan udah citrusnog voća i badema vodi vas u srce koje sadrži note orhideje, sambac jasmina, ylang-ylanga i božura, pa sve do završnog dodira nota vanilije, mošusa, svijetlog drva, bijelog cedra, labdanuma i benzoina. Kreator mirisa je Jérôme Epinette.

laurent mazzone parfemi

Cijena Extrait de Parfum 100 ml: 1.460kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.