Kada se spoje ruža, kraljica cvijeća intenzivne i romantične osobnosti, s duhanom koji nosi mošusni i senzualni karakter sa životinjskom esencijom, rezultat je Rosa Tabacco, novo olfaktivno djelo dr. Paola Vranjesa, farmaceuta, kemičara i kozmetologa

dr vranjes firenze rosa tabacco

Fanovima luksuznih nota već je odavno poznato da je u parfumerijama Martimex dostupan poznati firentinski brend Dr. Vranjes, farmaceuta, kemičara i kozmetologa Paula Vranjesa. Ovaj kreativni Talijan svojedobno je izjavio kako transformacijom prostora možemo transformirati cjelokupno iskustvo svakodnevnog života. I bio je u pravu!

dr vranjes firenze rosa tabacco

Jer njegovi prekrasni ručno izrađeni ambijentalni mirisi u staklenim bočicama u kultnom osmerokutnom obliku inspiriranom Brunelleschijevom kupolom u trenu će vas podsjetiti na neke drage uspomene i izmamiti vam osmijeh na licu. Svaki ambijentalni miris popraćen je buketom trske. Količina i veličina trske prilagođene su kako bi se osiguralo kontinuirano i trajno širenje mirisa kako bi se stvorila sveobuhvatna, očaravajuća atmosfera.

dr vranjes firenze rosa tabacco

U parfumeriji Martimex na Britanskom trgu u opuštajućoj atmosferi predstavljen je novi miris Dr. Vranjes Firenze - Rosa Tabacco, ujedno  prvi miris kreiran u svim kategorijama proizvoda za dom i njegu tijela.

dr vranjes firenze rosa tabacco

Kako ističe farmaceut, miris evocira strast i toplinu ljubavne priče rođene iz goleme odlučnosti dvoje ljubavnika koji dolaze iz različitih mjesta i kultura - ovo je miris intenzivnog i uvjerljivog karaktera, jak, intrigantan, nekonvencionalan, iznenađujuć, šarmantan i topao, a pripada cvjetno-orijentalnoj obitelji mirisa.

dr vranjes firenze rosa tabacco

Čini ga damaščanska ruža, poznata i kao turska ruža, koja citrusno-puderastim nijansama evocira trajnu uspomenu na prvi susret sačinjen od jedinstvenih i kontrastnih emocija. Note duhana i jantara u srcu mirisa griju i obavijaju osjetila, a zatim očarava i slatka te životinjska baza sastavljena od mošusa i vanilije.

dr vranjes firenze rosa tabacco

Svaki ambijentalni miris popraćen je buketom trske, a količina i veličina trske prilagođene su kako bi se osiguralo kontinuirano i trajno širenje mirisa kako bi se stvorila sveobuhvatna atmosfera.

dr vranjes firenze rosa tabacco

Novi miris Rosa Tabacco dostupan je u kategorijama mirisa za dom, kao mirisna svijeća, miris za auto, parfemska voda, sprej za kosu ili tijelo te losion za tijelo, a možete ga pronaći u u parfumerijama Martimex na Trgu bana Josipa Jelačića 11, Ilici 73 (Britanski trg), u Vlaškoj 70b i online

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.