Kako gotovo 70 posto žena tvrdi da ima osjetljivu kožu, kozmetički laboratoriji La Roche-Posay osmislili su novu liniju baziranu na ljekovitoj termalnoj vodi, kombiniranu s hidrolipidima, novom generacijom molekula koje vežu vodu

la roche posay hydreaneČak 70 posto žena tvrdi da ima osjetljivu kožu. Za svakodnevni osjećaj ugode osjetljive kože potrebno je jedno: hidratantna njega koja je nježna prema krhkoj koži i koja svakodnevno umiruje osjećaj neugode.

La Roche-Posay je razvio hidratantnu njegu za osjetljivu kožu, koja svakodnevno vlaži i smanjuje osjetljivost kože HYDREANE.

Kako bi se što bolje odgovorilo na potrebe osjetljive kože, termalna voda La Roche-Posay se po prvi puta kombinira s hidrolipidima, novom generacijom molekula koje vežu vodu. Zahvaljujući strukturi sličnoj onoj kod membrana stanica kože pokazali su odličnu neškodljivost i koriste se pri tvorbi umjetnih organa i otopina za leće.

Prirodno se integriraju u epidermis, a njihova jedinstvena svojstva koži omogućuju da upija vodu i otpušta je. Hidrolipidi u njezi HYDREANE, natopljeni termalnom vodom La Roche-Posay, prodiru u kožu, te joj daju potrebnu vlagu i postupno smanjuju osjetljivost kože.

Klinička istraživanja dokazala su da HYDREANE njega smanjuje osjetljivost kože za 73 posto u 4 tjedna. Nakon 4 tjedna svi znakovi osjetljive kože su smanjeni: zatezanje, crvenilo, škakljanje, peckanje, svrbež...

HYDREANE je dostupan u dvije teksture koje osiguravaju ugodu uporabe i osjećaj svježine na koži:

  • u bogatoj za suhu te vrlo suhu kožu
  • u laganoj za normalnu i mješovitu kožu.

Za potpunu njegu osjetljive kože, La Roche-Posay u listopadu uz kupnju 1 HYDREANE njege za lice poklanja proizvod za čišćenje lica.

Dostupno u ljekarnama. Cijena: 111,00 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.