Nova Nuxe krema za lice i losion za tijelo Soleil Prodigieux® osiguravaju jaku zaštitu od sunca te odlično potiču obnavljanje DNK oštećene djelovanjem UVA i UVB-zraka. Kožu čine mekom i spremnom za poglede, dajući joj pri tome i neodoljivi miris kokosa

nuxe soleil kremaSoleil Prodigieux® višenamjenske kreme za lice i tijelo originalna su i potpuno nova njega za lice i tijelo koja priprema kožu za tamnjenje te joj daje joj prirodan i zdrav sjaj. Štiti kožu od gradskog sunca ili sunčevih zraka slabijeg intenziteta, od pojave vidljivih znakova fotostarenja, produžava ljetnu preplanulost i daje koži potrebnu vlagu.


Soleil Prodigieux® dolazi u dvije neodoljive, ugodne teksture slatkog mirisa kokosovog mlijeka:

  • podatna, nemasna tekstura mat učinka za lice
  • bogata, topiva tekstura koja se brzo upija za tijelo


Za hidrataciju tu je Imperata Cylindrica (valjkasta zupčica) biljka tvrdih podanaka i odlične otpornosti na klimatske promjene. U tradicionalnoj kineskoj farmakopeji podanci biljke poznati su po antibakterijskom i adstringentnom djelovanju, odličan su emoliens, djeluju na tonus i osvježavaju kožu. Korijenje bogato kalijem daje trenutnu i dugotrajnu hidrataciju. Liče je voće bogato vitaminom A, B i C, šećerom, kalcijem, željezom i natrijem, a ekstrakt njegovog ploda ima hidratantna i energetska svojstva.

 

Za uporabu bez ograničenja 365 dana u godini!

Prije prvih zraka sunca:
Za pripremu na sunce probudite prirodni zdravi sjaj kože i dajte joj potrebnu vlagu.

Na slabom suncu ili u gradu:
Za zaštitu kože od sunca i pojave vidljivih znakova fotostarenja

Nakon odmora:
Za dugotrajniju preplanulost.

Tijekom cijele godine:
Za zlaćanu put. 

Soleil Prodigieux® proizvodi dostupni su u ljekarnama diljem Hrvatske.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.