Poznati parfumer Francis Kurkdjian davno je započeo olfaktivni dijalog s agarwoodom, poznatijim kao drvo oud. Najbolji primjeri ovog prirodnog sastojka, koji je zapravo napola drvo, a napola lišaj, pronađeni su u Laosu. Kurkdjian je debitirao s različitim parfumerskim paletama tijekom stvaranja OUD EDP-a, koja ja doista nešto nesvakidašnje te nadilazi uobičajene pridjeve, modu i trendove

oud francis kurkdjian

Oud, ta dragocjena nota, koja utjelovljuje duh Istoka, sastojak je koji Kurkdjian obožava te ga neprestano istražuje. Realizirajući svoj olfaktivni kreativni dijalog između Orijenta i Zapada, Kurkdjian predstavlja dva nova mirisna poglavlja - intenzivna verzija OUD Extrait de Parfum te OUD Silk Mood Eau de Parfum.

OUD Extrait de Parfum je mirisno blago rođeno iz pijeska, vjetra i zlata. Od Orijenta prenosi tajnu i senzualnost. Iz Laosa privlači čistoću i pročišćavanje. Glavne note eau de parfuma nadopunjuju se notama mošusa i vanilije koja oslobađa sklad bogatih začinskih sastojaka.

Mirisna obitelj: orijentalna - drvena - začinska
Oud iz Laosa - Pačuli iz Indonezije - Vanilija - Atlas cedar -
Ambretolide (voćni mošus s notama kruške) - Elemi s Filipina - Šafran

Cijena: Extrait de Parfum 70ml 2.070kn

Fascinantan i kontrastan poput šarene divlje svilene tkanine, OUD Silk Mood Eau de Parfum oslobađa prozračan i pohotan miris. Oud iz Laosa, ruže iz Bugarske i talijanski bergamot, ostavljaju sklad cvjetnih nota.

Mirisna obitelj: amber - drvenasto - cvjetna
Oud iz Laosa - Papirus iz Indije - Gaiac drvo - Hedione - Bugarska ruža – Plava kamilica iz Maroka - Talijanski bergamot

Cijena: edp 70ml 1.470kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.