APIVITA je napokon obogaćena najnovijom linijom Beessential, koja u sebi sadrži dva proizvoda – ulje za jutarnju njegu i noćni balzam. Našem tijelu je ponekad potreban dodatak prehrani za bolji rad organizma. No, jeste li znali da je isto to potrebno i koži? Upravo je Beessential linija formulirana kao suplement za kožu koji se dodaje svakodnevnoj skincare rutini

apivita beessential darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj njegujući noćni balzam iz nove linije Apivita Beessential, su:

TINA IVANIšEVIć GRABOVAC, ZAGREB

MARIJANA IVAšKOVIć, ĐURđEVAC

S više od 40 godina iskustva u pčelinjim proizvodima i prirodnim sastojcima, APIVITA doseže novu razinu u tretmanima za kožu. Kako biste nahranili kožu, potaknuli bolji rad stanica, ojačali kožnu barijeru, vratili joj prirodnu blistavost i sjaj, APIVITA je formulirala Beessential liniju s jutarnjim i večernjim proizvodom koji osiguravaju svakodnevni unos hranjivih tvari u kožu lica i povećavaju učinkovitost daljnje njege kože. Znamo da je koža naš najveći i vrlo važan organ koji je ujedno najizloženiji agresivnim čimbenicima te je upravo zbog toga najčešće najzahtjevniji. 

apivita beessential darivanje

Beessential noćni balzam djeluje tako što obnavlja kožu dok spavamo. Inače, koža se noću obnavlja i popravlja nastalu štetu preko dana, bori se protiv slobodnih radikala koji su se akumulirali tijekom dana i ublažava manje iritacije. Tijekom tog procesa, koža doživljava najveći gubitak vode, a noćni balzam zadržava vodu, obnavlja kožu te je čini zdravom i daje svježi ten kada se probudite. Prvi je proizvod u APIVITA asortimanu koji uz sebe ima špatulicu. Njome se zagrabi proizvod koji se potom stavlja među dlanove kako bi se zagrijao te kada se pretvori u ulje, nanese nježnim i kružnim pokretima na lice.

Kada je koži potrebna pomoć kako bi se ojačala, tu uskače suplement poput Beessential ulja. Ono je formulirano za sve tipove kože i za sve godine. Ulje je dnevni beauty booster koji "zarobi" vlažnost seruma i kreme u kožu i na taj način hidratizira, hrani kožu i ne dopušta vodi da nestane s površine kože jer naša koža ne može u sebe propustiti vodu.

apivita beessential darivanje

Nova linija temelji se na esencijalnim uljima citrusa: mandarine, grejpa, naranče i limuna koji energiziraju kožu potičući prirodnu blistavost u kombinaciji s neizostavnim propolisom koji daje antioksidativna, antimikrobna i antiseptička djelovanja. Oba proizvoda, Beessential dnevno ulje za lice i Beessential noćni balzam su 100% čisti, 100% prirodni, 100% koncentrirani s 0% vode i nisu niti malo razrijeđeni. Naime, prirodna kozmetika u svojoj biti jest korištenje svih hranjivih i hidratatnih prirodnih sastojaka sa što manje uplitanja "kemije" u vidu konzervansa, antioksidansa i emulgatora. Dakle, srž esencijalne prirodne kozmetike jest kada se dobije proizvod koji je kvalitetan i održiv bez tih supstanci, upravo kako je formulirana Beessential linija. Kao i svaki APIVITA proizvod u sebi ne sadrži parabene, silikone, mineralna ulja, propilen glikola, butilen glikola, etanolamine, fenoksietanole, ftalate, PCM i NM.

Beessential proizvode možete pronaći u APIVITA dućanima u Zagrebu, u Gundulićevoj 9, Splitu, na adresi Narodni trg 1 – Pjeca, na web shopu www.delmerion.hr, u bolje opskrbljenim ljekarnama te u Muller dućanima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.