Nova Biotherm noćna njega za lice Aquasource Nuit pomaže koži u održavanju prirodnih zaliha vode tijekom cijele noći zahvaljujući novom zvjezdanom sastojku, ekstraktu P. Antarctica s nevjerojatnom sposobnošću zadržavanja vode, zatim manozi, snažnom ovlaživaču, te Biothermovoj čistoj staničnoj vodi termalnog planktona, sastojku bogatom hranjivim tvarima

biotherm aquasource nuit

Četrnaest godina od lansiranja gel kreme Aquasource i inovacija u teksturi, predstavljamo vam revolucionarnu formulaciju proizvoda Aquasource za noćnu njegu – gela koji se pretvara u balzam. Ekstrakt P. Antarctice, glikoprotein (molekula izgrađena od ugljikohidrata i bjelančevina), novi je sastojak i jedan od ključnih čimbenika pomoću kojeg Aquasource Nuit osigurava hidrataciju tijekom noći.

Ekstrakt P. Antarctice odabran je zbog imitiranja sposobnosti mikroorganizama da zadrže zalihe vode i tako prežive antarktičke hladnoće, u cilju osnaživanja prirodne sposobnosti kože da zadrži vodu.

Aquasource Nuit učinkovito povećava prirodne zalihe vode, istovremeno osnažujući prirodne zaštitne barijere za zadržavanje vode u epidermi. Također, Aquasource Nuit je iznimno ugodan za nanošenje jer se u kontaktu s kožom iz svježeg, neljepljivog, nemasnog gela pretvara u njegujući balzam.

Cijena: 337 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.