Trideset godina nakon prvog predstavljanja legendarne Rénergie Double Performance, Lancôme predstavlja Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremu, inovativnu formulu koja sadrži novu koncentraciju hijaluronske kiseline, dokazano snažan čisti niacinamid i, prvi put u Lancômeu, više od tri stotine vrsta peptida u ambalaži s mogućnošću nadopune

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema

Nakon više od dvije godine istraživanja, više od 250 ispitivanja formule, više od 500 kontrola kvalitete i testova na više od 770 žena, stručnjaci iz ove legendarne pariške kozmetičke kuće pronašli su način za regeneraciju kože brže nego što ona pokazuje nove znakove starenja. Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema inovacija je koja spaja moćne sastojke – za koje se prije smatralo da ih nije moguće kombinirati u formulu s ciljem postizanja nove razine učinkovitosti. Inovativna formula sadrži novu koncentraciju hijaluronske kiseline, dokazano snažan čisti niacinamid i, prvi put u Lancômeu, više od tri stotine vrsta peptida u ambalaži s mogućnošću nadopune.

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema

Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema sadrži snagu peptida dobivenih pomoću zelene znanosti. Riječ je o novoj formuli s peptidima, dobro poznatim po svojoj ključnoj ulozi u regeneraciji kože. Budući da je većina peptida koji se koriste u kozmetičkim proizvodima sintetskog podrijetla i ograničena brojem, nijedan od njih danas ne može ponovno stvoriti učinkovitost peptida koji postoje u prirodi ili ljudskoj koži. Naš rekordni broj i raznolikost peptida formulirani su unutar naše Rénergie kreme: više od tri stotine vrsta peptida, tri stotine novih načina za postizanje još bolje regeneracije kože.

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema

Peptidi su dio života jer se sastoje od niza aminokiselina, a njihovo povezivanje stvara beskrajnu količinu kombinacija peptida od kojih svaki ima različite kapacitete. Poznato je da peptidi djeluju na sve slojeve kože: epidermu, dermo-epidermni spoj i dermu te su, stoga, najbolji saveznici vaše kože protiv vidljivih znakova starenja. Lancôme je identificirao tri biljke bogate proteinima: sjeme lana, lupin i grašak. Kako bi izdvojili peptide zaključane unutar složene strukture ovih biljaka, koristili su proces transformacije pomoću triju jednostavnih koraka. Prvo se sjemenke usitne u prah ili pastu. Zatim se smjesa hidrolizira kako bi se stvorili peptidi. Treći i posljednji korak sastoji se od pročišćavanja peptida kako bi se zadržali oni koji su nama zanimljivi.

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema

Od tisuća frakcija peptida identificirali su više od tri stotine onih koji imaju regenerativnu snagu. Uspjeli su identificirati više od tri stotine vrsta peptida povezanih s proteomom kože. Izdvojiti nekoliko vrsta peptida dobra je vijest, a izdvojiti njih tri stotine vrsta – doista je revolucionarno. Ova inovacija u jednoj formuli koncentrira kombinaciju od tri stotine vrsta peptida i dvaju drugih poznatih aktivnih sastojaka. Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbira količinu vode do tisuću puta veću od vlastite težine i tako pomaže zagladiti kožu i vratiti joj punoću. Kod Lancôme proizvoda, hijaluronska kiselina nudi poboljšano prodiranje u kožu i dodatne prednosti smanjenja bora i hrapavosti kože. Ultrakoncentrirana i moćna, ova kombinacija s više od tri stotine vrsta prirodnih peptida obnavlja kožu s ciljem postizanja čvrstoće, elastičnosti i uklanjanja bora.

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema

Niacinamid (ili vitamin B3) umiruje kožu i pridonosi upravljanju tonom kože te pomaže u borbi protiv tamnih mrlja. Nova formula koja uspostavlja ravnotežu između ulja, maslaca i voskova kako bi se zadržala visoka učinkovitost sastojaka, a istovremeno osigurava visoku kvalitetu nanošenja, visoku razinu apsorpcije i glatki završni sloj bez masnog filma. Visoka učinkovitost sada znači potpuno novo iskustvo za kožu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.