Kako bi pripremanje za godišnji odmor prošao što bezbolnije, za vas imamo 5 rješenja koja su MUST u svakoj putnoj ljekarni. Ne želite da vam sitnice na koje možete utjecati pokvare odmor, zar ne?

putna ljekarna

Dugoiščekivani godišnji odmor je napokon stigao. Što prije želite spakirati stvari i krenuti na put? Razmišljate što ponijeti, a bez čega godišnji može proći? Ipak, postoji nekoliko stvari o kojima trebate voditi računa prilikom pakiranja, a to je vaša putna ljekarna. 

putna ljekarna

UPALA MJEHURA LJETI – KAKO SI POMOĆI?

Upale mjehura se najčešće javljaju ljeti. Hladno more, mokri kupaći česti su okidači. A svi znamo koliko su upale mjehura bolne i svjesni smo da ako se to dogodi, naš godišnji odmor će krenuti u krivom smjeru. Stoga, ako ste skloni upalama mjehura, uz CYS CONTROL FORT prevenirajte upalu i nastavite uživati.

putna ljekarna

UVIJEK 'IZGORITE' PRILIKOM PRVOG SUNČANJA? 

Opekline, jogurt i skrivanje od sunca u apartmanu ove godine izbjegnite. Naravno da je preplanuli ten nešto što svi priželjkujemo pa često, ‘prženje’ na plaži izaziva opekline. Prvi korak u sprječavanju je priprema kože na sunce. Uz Phytobronz Solaire, pripremite svoju kožu na štetne UVA i UVB zrake. Bogatstvo 100% biljnih karotenoida će vas zaštiti od štetnih zraka na raznim valnim duljinama, dok će dragocjena ulja, vitamini i minerali nahraniti tijelo. Nikako ne preskačite drugi korak, a to su SPF kreme. I ne brinite, i kroz SPF možete potamniti. 

putna ljekarna

SPF KREME KAO ŠTIT OD JAKIH I ŠTETNIH UV ZRAKA 

UV zrake sve su jače i reakcija kože na sunce može biti značajna. Nikad zapravo ne znamo kako će naša koža reagirati na sunce nakon mjeseci hladnijeg vremena većinom provedenog u zatvorenom prostoru. Uz ISDIN Foto Ultra 100 Active Unify Fusion Fluid SPF 50+ za lice, reagirajte na prvi znak pigmentacijskih mrljica i ne dopustite da cjelogodišnji trud padne u vodu zbog par zraki sunca. I sigurno sunčanje može krenuti! 

putna ljekarna

NEIZBJEŽNI DODATAK LJETNIH VEČERI 

Komarci. Komarci. Komarci. Zuje svuda oko nas. Komarci se uvijek sami pozovi na party. Ovog puta im priredite party s kojeg će otići gladni. Na prirodan način spriječite iritante ubode komaraca uz Anti-Sting sprej ili spriječite svrbež s Anti-Sting umirujućom kremom. Linija je na bazi ulja limunskog eukaliptusa, koji dezorijentira komarca te on ne može pronaći put do naše kože. S obzirom na prirodni sastav mogu ga koristiti i bebe od 6 mjeseca te neće izazvati reakcije ni na najosjetljivijoj koži.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.