Uz najpoznatije concept trgovine u Kopenhagenu, New Yorku, Reykjaviku, Amsterdamu, Madridu, Berlinu, Corali nakit može se nabaviti i u Zagrebu, u dizajnerskoj trgovini, galeriji i knjižari Selectedd. Corali nakit poput bezvremenskih skulptura odražava ljubav prema prirodnim materijalima i kvaliteti

corali nakit selectedd

Corali je danski brand koji ističe održivost i lokalnu proizvodnju kao ključne vrijednosti. Osnovan 2017. godine pod vizijom arhitektice Caroline Sillesen, svaki komad nakita ručno je izrađen ističući visoku kvalitetu i pažljivo odabrane prirodne materijale - poput čistog srebra, oniks kamena, koralja i bisera. Corali je dizajniran i proizveden za budućnost u kojoj trošimo manje i dajemo prednost kvaliteti.

corali nakit selectedd

Caroline Sillesen je osnovala brand kako bi istraživala i eksperimentirala s “malim skulpturama”. Corali se ponosi iskrenošću i nepretencioznošću eksperimentalnih i intuitivnih metoda, a svaki komad nakita odražava ljubav prema prirodnim materijalima. Tako se dizajnom naglašava beskrajna inspiracija iz oceanografije, percepcijske arhitekture i iz neobičnih skulptura. 

corali nakit selectedd

S obzirom na to da je svaki komad bezvremenski, Corali postaje više od nakita. On je manifestacija ljubavi prema umjetnosti, očuvanju okoliša i lokalnoj kreativnosti. “Svaki komad je osmišljen da se nosi generacijama, tako da može preživjeti nas - ako se dobro brinemo o njemu”, istaknula je Caroline. 

corali nakit selectedd

U Selecteddu možete isprobati Corali liniju koju čini četrnaest komada nakita: viseće naušnice koje dolaze u paru kao i samostalno, ogrlice i prstenje.  

corali nakit selectedd

corali nakit selectedd

corali nakit selectedd

corali nakit selectedd

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.