Problematična koža lica, tamne mrlje i neujednačen ton problemi su koji muče većinu žena. Moćno rješenje donosi nam popularni brand MAC. U Lipnju, u zagrebačko MAC prodajno mjesto u Ilici 7 dolazi najnovija Lightful C inovacija – Lightful C 2in1 Tint and Serum with Radiance Booster

mac_problematicnakoza_cijela

Riječ je o jedinstvenom proizvodu u dva djela u kojem se nalaze dvije moćne formule – hi-tech serum te obojena krema. Obje formule usmjerene su na rješavanje mnogih problema kože, od tamnih mrlja i dehidracije do neujednačenog tona kože i to sve uz pomoć Lightful Radiance Booster seruma koji je pun ekstrakta krastavca i jabuke, Baikal ekstrakta i vitamina C koji su zaslužni za snažnu blistavost kože.

mac_problematicnakoza_cijela1

Uz serum dolazi i Lightful C Vibrancy Eye krema koja brzo smanjuje natečenost i tamne sjene područja oko očiju te donosi prirodnu blistavost cijelom području oko očiju zahvaljujući moćnom vitaminu C. Ova krema služi i kao izuzetan primer za nanošenje make up-a. Redovnom upotrebom trenutna blistavost postaje trajnija.

Lightful C Marine-Bright Formula Cleanser je treći proizvod iz linije koji temeljito čisti kožu osvježavajućom, kremastom i gustom pjenom. Aktivno čisti, uravnotežuje, osvježava i hidratizira kožu bez isušivanja te je čini blistavom. Lako se ispire te ostavlja nježan miris.

mac_problematicnakoza_cijela2

Cijene:

Lightful C 2in1 Tint and Serum with Radiance Booster: 450,90 kn.

Lightful C Vibrancy Eye Cream: 318,90 kn.

Lightful C Marine-Bright Forumla Cleanser: 195,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.