Uz prekrasnu ranu jesen i najljepši pogled na grad, u zagrebačkom Rooftop Lateral Champagne Baru predstavljen je najnoviji član obitelji Kérastase, formula koja u tren oka daje rezultat vrijedan divljenja. K Water vraća kosi mekoću, sjaj i beskompromisnu pokretljivost

kérastase k water

Poznato je koliko žene vole svoju kosu jer ona je poput krune koja se nikada ne skida. Zdrave, nahranjene i sjajne vlasi san su svake dame i upravo takva želi svaki put izaći iz frizerskog salona. Danas, kada se živi poprilično ubrzano, najpoželjnija su brza i efikasna rješenja, pa tako i kada je riječ o ljepoti i njezi. K Water je ime za inovativnost i definitivno je više od proizvoda i ambalaže. 

kérastase k water

Ljeto, more i sunce su učinili svoje, kosa je postala suha, beživotna i gruba, željna njegujućih tretmana. Tu na snagu stupa K Water, koji se instantno aktivira u dodiru s vodom, stvarajući besprijekorno glatku površinu kose. Lagana, bistra tekućina, K Water je zapravo formula s jako niskim sadržajem vode. Riječ je o kombinaciji glikola, njegujućih agensa i hidroliziranih proteina koji kosu čine mekom, pokretljivom i blistavo sjajnom.

kérastase k water

Kérastase je prvi brand unutar L'Oréal grupe koji je u rujnu 2019. lansirao ovu inovativnu tehnologiju diljem svijeta u jedinstvenoj profesionalnoj formuli, kao novu salonsku uslugu, a sve s namjerom da klijentima pruži istinsko uživanje u kosi. Neopisiv osjećaj mekoće, iznimnog sjaja kose i beskompromisna pokretljivost rezultati su koji osvajaju. Jedino što trebate je – usuditi se zasjati!

kérastase k water

L'Oreal Adria: Andrea Tunjić, Ana Androšević i Ivana Mijatović

kérastase k water

Iva Jerković zasjala na predstavljanju K Water by Kérastase

kérastase k water

Predstavljanje novog proizvoda nije propustila ni Ana Radišić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.