Nova Urban Decay paleta sjenila stigla je u grad! Upoznajte Naked Wild West s 12 izrazito pigmentiranih nijansi nadahnutih pustinjom. Ova potpuno veganska paleta oponaša boje dina, kaktusa i noćnog neba. Na jednome mjestu možete pronaći najbolje mat, satenske, metalik i sjajne nijanse, koje se sjajno uklapaju u svako raspoloženje

urban decay naked wild west

Divlji zapad upravo je stigao k nama s novom paletom sjenila Wild West, koja je ujedno prva 100% veganska Urban Decay paleta. NAKED Wild West paleta oponaša boje beskrajnih dina, vječno zelenih kaktusa i svjetlucavog noćnog neba. Njezine nijanse lako se blendaju samostalno ili u slojevima za stvaranje bezbroj lookova, nježnih ili divljih.

urban decay naked wild west

Iskoristite svestrane nijanse koje se lako blendaju samostalno ili u slojevima za stvaranje beskrajnih lookova, od nježnih do divljih. Posegnite za tonovima s lijeve strane palete za suptilniji i svjetliji izgled, a ako ga pak želite dodatno naglasiti, preporučujemo nijanse Hold’ Em (topla kremasta metalik brončana) i Cowboy Rick (topla kremasta metalik srebrna). Za one odvažne, na desnoj strani palete možete pronaći nijanse Bud (nježna sjajna tirkizna) i Ghost Town (terakota mat) – ove intenzivne, izrazito pigmentirane boje ističu se svojom živahnošću već prvim potezom.

urban decay naked wild west

Ne dopustite da vas pakiranje zavara: ova kutija s imitacijom zmijske kože, kao i sve što sadrži, potpuno je veganska, uključujući i cruelty-free dvostrani kist. Kao i u ostalim Naked paletama, i u ovoj svaka nijansa sadrži istu baršunastu formulu za jednostavno ujednačavanje te jarke i odvažne pigmente, pružajući intenzivan i postojan izgled nakon svakog nanošenja. Bez obzira na to jeste li se zaputili na ples ili planirate gledati zvijezde, vaš će izgled biti glavna tema Divljeg zapada.

urban decay naked wild west

Paleta sjenila Naked Wild West dostupna je online na douglas.hr, a od ožujka i u odabranim Müller parfumerijama. Cijena: 416 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.