Novi 4711 Remix Cologne 2020 vodi vas na safari u urbanu džunglu: utrke po parkiralištima s kolicima za kupovinu, bitke polijevanja vodom u fontanama i blage ljetne večeri na krovovima grada s najboljim pogledom! Spontan, slobodan, ali, prije svega, lud i neodoljiv: 4711 Remix Cologne

4711 remix

4711 Remix Cologne eksplozija je mirisa vrlo posebne vrste! Nije ni čudo, jer je više od 225 godina duge povijesti mirisa katapultirano u sadašnjost. Od 2018. godine linija mirisa 4711 Remix Cologne razlaže klasik, 4711 Originalna Kolonjska voda, na dijelove: svake se godine jedan od sedam glavnih sastojaka (limun, bergamot, naranča, lavanda, ružmarin, neroli i gorka naranča) "remiksira"  u ograničenom izdanju. Prve je godine u centru pažnje bila sočna naranča i mirisu donijela odlikovanje „zvijezde mirisa” na njemačkoj dodjeli nagrada za mirise, 2019. bila je u znaku nježne lavande, a 2020. živahni limun nadmašio je sva očekivanja. Na taj se način sastojci originala postupno vraćaju na scenu na moderan i iznenađujući način.

4711 remix
Ljetni miris limuna podsjeća na odlazak u grad s prijateljima, živahnu šetnju gradom, zabavna popodneva u kafiću i vesele večeri. 4711 Remix Cologne drsko i svježe golica nos i daje snagu: samo kap odvodi vas u urbane oaze, gdje zelene biljke nadilaze gradsku vrevu i gdje u društvu možete uživati u danu. Bilo uz životinjski uzorak ili laneni look, 4711 Remix Cologne pravi je mirisni dodatak za sve koji se u metropolama osjećaju kao kod kuće i odvažno koračaju tragom najnovijih trendova velikih gradova. Ushićene citrusnim koktelom mirisa, trendseterice uživaju u utjecajima različitih kultura. Tako miris ujedinjuje i poznate svjetove s egzotičnim utjecajima.

4711 remix
Limun u novoj kombinaciji: lepršav i sočan uvod miješa poznate note citrusa s egzotičnim naznakama pikantnog shisoa i aromatičnog yuzua. Središnje cvjetne note upotpunjuju miris i daju mu meku stranu – ljupkom ljubicom, nježnom ružom i cvijetom naranče, proslavljenim u 4711 Originalnoj Kolonjskoj vodi. Posebno sastavljen solarni akord mirisu daje pozitivan sjaj. Bijeli mošus, pačuli i drvo ambra pružaju moderne i tople nijanse donje note.

4711 remix

Osvježavajući ljetni miris je dostupan u drogeriji Müller od početka travnja.

Cijena:
Eau de Cologne Natural Spray 100 ml; 175 kn

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.