Zatvorite oči na tren i prepustite se zavodljivim mirisima ljeta. Uživajte u bajkovitom mjestu u kojem se miješaju mirisi voća, povrća, začina i predivnih cvjetnih buketa stvarajući nove arome. Čaroliju ljeta i ljepotu i šarm provansalske tržnice Durance je utkao u novu ljetnu kolekciju donoseći svježinu elegantnih voćnih mirisa. Šareni, svježi i slasni – ljetna Durance kolekcija predstavlja tri nova mirisa koja će probuditi sva vaša osjetila

durance_ljetnakolekcija_cijela

Nova Durance kolekcija poziva u bajkovitu šetnju provansalskim tržnicama i otkriva novi, elegantni pristup umjetnosti življenja otkriven u šarenim, svježim i slasnim ljetnim mirisima. Durance ljetna kolekcija dolazi u tri nova mirisa: miris bijele nektarine, božur - ružičasta borovnica i rabarbara – dunja. Neodoljivo sočan miris bijele nektarine obogaćen je blagom notom breskve i marelice dajući ovom voćnom mirisu profinjenu notu. Nježna aroma ružičaste borovnice začinjena je delikatnim božurom i crvenim mošusom donoseći miris ljeta koji se ne zaboravlja. Slastan i voćni miris dunje i jabuke ublažen je zelenom notom rabarbare tvoreći originalan i autentičan miris.

Nova kolekcija prožeta voćnim mirisima sadrži mirisne svijeće, parfem za prostor, mirisni cvijet, gel za ruke i tijelo i sapun.

Mirisne svijeće stvorit će čarobnu atmosferu dok uživate u toplim ljetnim večerima. Izbor je između mirisa bijele nektarine, božura - ružičaste borovnice i rabarbare – dunje, a svijeće od 180 g su dostatne su za 40 sati gorenja. Parfemi za prostor istog trenutka ispunit će vaš dom neodoljivim aromama.

Dostupan u mirisima bijele nektarine, božura - ružičaste borovnice i rabarbare – dunje, mirisni cvijet jedinstvenog je i elegantnog dizajna. U kontaktu s mirisom, cvijet suptilno otpušta predivan miris polagano mijenjajući boju.

Idealan za pranje ruku, pjenušavi gel zamamnog mirisa sjajan je i kao gel za tuširanje, a slatki sapun, još slađe arome, rukama daje nježan i profinjen miris.

Elegantna ljetna Durance kolekcija s tri nova mirisa upotpunjena je i linijom mirisnih svijeća opojnih aroma limuna – verbene, crvenog ribiza – maline te rajčice – metvice dostatnih za 25 sati gorenja.

Mirisne svijeće, 180g i 75g

Cijena: 139,00 kn i 75,00 kn

Parfem za prostor, 100 ml

Cijena: 115,00 kn

Mirisni cvijet, 100 ml

Cijena: 225,00 kn

Gel za ruke i tijelo, 250 ml

Cijena: 95,00 kn

Sapun, 100 g

Cijena: 33,00 kn

Mirisne svijeće s tri nova mirisa, 75g

Cijena: 75,00 kn

durance_ljetnakolekcija_cijela1

durance_ljetnakolekcija_cijela2

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.