Za uporabu je potrebno samo odvrnuti poklopac kako bi se vibracije aktivirale i nanijeti maskaru, pri čemu će vibrirajuća četkica djelovati vertikalno na trepavice i u potpunosti ih prekriti, a za umanjivanje vibracija dovoljno je samo stisnuti poklopac

avon sonic boost, vibrirajuća maskara

Avon je predstavio vibrirajuću maskaru Sonic Boost, prvu Avonovu maskaru s vibrirajućom četkicom. Vibracije djeluju poput ruku make up stručnjaka, savršeno definiraju trepavice i daju im maksimalan volumen, istovremeno ih odvajajući, što rezultira nanošenjem bez grudica i razmazivanja.

Za uporabu je potrebno samo odvrnuti poklopac kako bi se vibracije aktivirale, nanijeti maskaru pri čemu će vibrirajuća četkica djelovati vertikalno na trepavice i u potpunosti prekriti svaku, a za umanjivanje vibracija dovoljno je samo stisnuti poklopac. „Maskara Sonic Boost čini trepavice savršenima za crveni tepih. Kako bi oči bile trenutno otvorenije, treba započeti s četkicom blizu linije trepavica te zatim pomicati četkicu od korijena prema vrhu", naglasila je Jillian Dempsey, Avonova kreativna direktorica.

Maskara je putem Avonovog kataloga dostupna po posebnoj uvodnoj cijeni od 99 kuna.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.