Mon Guerlain ilustrira novu fasetu ženstvenosti... Iskričavu, pozitivnu. Blistav buket ikonskog dua lavande i vanilije, obojen notama kruške i Sambac jasminom prepunim svjetlosti, namijenjen je ženi koja potiče svijet da se smije s njom 

mon guerlain sparkling bouquet

Jedna čitateljica koja na poklon dobiva Mon Guerlain Sparkling Bouquet, predivni voćni svjež orijentalan mirisni buket u koji ćete se zaljubiti, je:

MARIJA KOPIC POPOVIC, SESVETE

mon guerlain sparkling bouquet

Mon Guerlain priča ima nastavak i u ovoj godini, ženstvenost koja je vedra i vesela, koja osmijehom obasjava svijet... Mon Guerlain miris je manifest današnje ženstvenosti. Posvećen je snažnoj, slobodnoj i senzualnoj ženi koju je utjelovila Angelina Jolie. Predivna glumica i humanitarka povezana je s Guerlainom još od djetinjstva, otkad s nježnošću pamti majčinu ljubav prema Guerlain mirisnom puderu. 

mon guerlain sparkling bouquet

Pet generacija Guerlain parfumera pomno istražuje svijet u potrazi za dragocjenim sirovim sastojcima. Mon Guerlain Sparkling Bouquet (pjenušavi buket) je poput blistavog osmijeha, u kojem je esencijalni duet lavande i vanilije osnažen pjenušavom notom kruške i blistavim Sambac jasminom. Ovaj blistavi Eau de Parfum kreirali su Thierry Wasser i Delphine Jelk, a kako bi se kreirala voćna nota kruške, koja je kompliciranija nego prirodan ekstrakt, Wasser je koristio  vrstu molekula koje se zovu esteri ili acetati!

mon guerlain sparkling bouquet

Zanosan voćni svjež orijentalan miris predstavljen je u svojoj bočici "quadrilobé", koja nudi kontrast između snage čvrstih linija i senzualnosti oblina, poput odjeka višestrukih aspekata ženstvenosti. Miris je u luksuznoj punoj staklenoj bočici, a svjetlucavi srebrni prsten je ovaj put osmišljen i opasan oko vrata čepa kako bi obliku četverolista dao izgled dragocjenog dragulja. Dragulja koji će, sigurni smo, imati važno mjesto u vašoj mirisnoj riznici! 

mon guerlain sparkling bouquet

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.