Njegujte kožu i dok spavate – tada nije pod štetnim utjecajem okoliša i bolje se oporavlja. Biotherm Blue Therapy serum u ulju sadrži prirodna ulja i ekstrakt 'alge mladosti'. Bogat je hranjivim tvarima (omega 3, 6) koje imaju sličan sastav kao i lipidi kože

biotherm blue therapy serum in oil

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju inovativni serum u ulju - Biotherm Blue Therapy Serum in Oil - koji koži vraća blistavost i elastičnost te tijekom noći efikasno zaglađuje bore, su:

ANA PUšIć OKLOPčIć, VIROVITICA

ANA MARTINOVIĆ, ŠTITAR

S obzirom da je 80% znakova starenja kože uzrokovano načinom života, Biotherm je razvio novu razinu dubinske njege koja ubrzanom životnom tempu ne dozvoljava da ostavi trag na koži. Nahranjena i obnovljena tijekom noći, koža prilikom buđenja izgleda glatkije i njegovano. Ispitivanja su provedena na ženama sa svim znakovima ubrzanog starenja: fotoosjetljivost, gruba koža s vidljivim borama… Njihova je koža trenutačno izgledala čvršće i fleksibilno. U samo mjesec dana, ten je zaglađen. isprobajte i vi ovu fascinantnu inovaciju iz laboratorija Biotherm te svoju kožu efikasno njegujte dok spavate kako bi ste pri buđenju izgledale svježe i zategnuto.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.